Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

CaMaRose Økologisk Hverdagsuld

Uld er et unikt materiale, som naturen er så gavmild at stille til rådighed for os. 100% uld er både isolerende og temperaturregulerende, så du nemt kan holde varmen i en lækker uldtrøje. Garnet kan desuden optage store mængder vand uden at føles vådt – perfekt til det nordiske vinterklima. CaMaRose Økologisk Hverdagsuld er ubehandlet garn i den reneste form og de fineste farver. Selvfølgelig skabt uden brug af superwash.

Viser alle 8 resultater

CaMaRose Økologisk Hverdagsuld er perfekt til vinterens strikkeprojekter

 

Er du på udkig efter økologisk uld i god kvalitet? CaMaRose Økologisk Hverdagsuld er 100% økologisk uld, der er spundet i to tråde. Det gør garnet let og utroligt slidstærkt, så trøjen, huen og halstørklædet kan klare flere års kampe mod kulden.

 

Vælg gerne uld som inderste lag, når du klæder dig selv eller dine børn på. Her er det dog rart med en blødere type garn – som fx CaMaRose Økologisk Sommeruld, hvor merinoulden er blandet med økologisk bomuld.

 

Nyd godt af uldens unikke egenskaber

Uld er en fast del af vintergarderoben. Og det er der en god grund til. Uld er nemlig et naturligt og bæredygtigt materiale, der kan optage store mængder vand. Det gør det uundværligt i vintersæsonen – især når du bor i det nordiske klima.

 

Da uld er både vand- og smudsafvisende, egner 100% økologisk uld sig i særdeleshed til sweatre, huer, vanter og halstørklæder.

 

Uld er også isolerende og temperaturregulerende. Men meget af det uldgarn, der findes på markedet, bliver superwash-behandlet – og det fjerner desværre mange af uldens særlige egenskaber. Derfor har uldgarnet fra CaMaRose ikke gennemgået denne unødvendige behandling.

 

CaMaRose Økologisk Hverdagsuld:

  • Kvalitetsgarn til en overkommelig pris
  • OEKO-TEX 100 certificeret
  • 100% økologisk ren ny uld
  • Løbelængde pr. 50 g.: 150 m.
  • Anbefalet pindestørrelse: 3,5-4 mm.
  • Strikkefasthed: 20-22 masker på 10 cm.

 

Vask dine smukke kreationer med omtanke. Materialer i hverdagsuld bør vaskes på uldvask ved max 30 grader.

 

Økologisk garn med omtanke for miljøet

CaMaRose laver noget af det allerbedste økologiske garn på markedet. De går ikke på kompromis, men vægter både miljø, etik og dyrevelfærd højt, når de producerer de smukke garntyper. Derfor har de fortjent en plads her hos os i Økofamilien.

 

Læg dit næste strikkeprojekt i kurven – helt uden kemi, skadelige stoffer og dårlig samvittighed. Når du handler hos os, støtter du automatisk Plant et Træ – vi donerer nemlig 1% af vores omsætning til det gode formål.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top