Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

DIY – lige som du vil have det

Vil du også gerne vide hvad der er i de produkter, som du smører på din hud og indimellem måske også indtager? Eller er du bare sådan én, der rigtig godt kan lide at lave tingene selv? Så giver denne kategori super god mening.
Her finder du et bredt udvalg af økologiske og naturlige råvarer til hjemmelavet hudpleje, DIY læbepomade og meget mere. For det giver så god mening at lave det selv.

Du har også kreativ frihed til at justere lidt på ingredienserne, så resultatet bliver lige som du vil have det.

Viser alle 50 resultater

Mærk trygheden ved at lave sine egne produkter

En af de helt geniale fordele ved at lave diy-projekter er, at du kan have fuld kontrol over, hvad der er i dine yndlingsprodukter. Vi sælger bl.a. æteriske olier, bivoks, harpiks og lanolin, så du kan være helt sikker på, hvad der er i de produkter, du påfører din hud, bruger i madpakken og indtager som føde.  Med produkterne fra vores shop kan du lave hjemmelavet hudpleje, læbepomade og Bee’s Wraps – lige præcis som du gerne vil have det.

 

Vær med til at redde planeten ét hjemmelavet produkt ad gangen

Vi har bl.a. formuleret en guide til dig, der ønsker at lave hjemmelavet bivokslys – eventuelt som en aktivitet for hele familien. Bivoks er et super bæredygtigt produkt, som du også kan bruge til at lave bivokslærreder, der er et alternativ til alufolie. Det er samtidigt et meget omkostningseffektivt produkt, som kan holde utroligt længe.

 

Lad Økofamilien stå for leveringen

Vi har alt det, som du skal bruge til et godt diy-projekt. Gå på opdagelse i vores shop, hvor du vil finde alt fra redskaber, produkter, opbevaringskrukker, sprayflasker, målebægere og meget mere, så du kan koble af og upcycle materialer til gode for planetens og dit velvære.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top