Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Det behøver ikke være dyrt for at være bæredygtigt

En af de mest effektive måder, hvormed du kan nedsætte dit klimaaftryk, er ved at skabe sunde vaner – særligt i hjemmet. Det er i hjemmet, at vi producerer det meste af vores affald, og hvor man finder mange hverdagsprodukter, der har en dårlig effekt på miljøet. Det er ikke alle, der har råd til bæredygtige løsninger som solcellepaneler og lignende, men små ændringer ift. ting i hjemmet kan gøre en mærkbar forskel for miljøet, uden at det på negativ vis bliver bemærkelsesværdigt for dig. Her hos os finder du gode råd og produktalternativer til de klassiske ting til hjemmet.

Viser 1–72 af 524 resultater

Gå på opdagelse i vores forskellige kategorier

Vi har gjort det nemt for dig at finde produkter til bestemte steder i dit hjem. Du finder bl.a. kategorien ”badeværelset”, ”kontoret”, ”rengøring” og ”soveværelset”. Her har vi udvalgt vores yndlings bæredygtige produkter, som du kan nemt kan skifte til når tid er. Vi har produkter i 100% økologisk bomuld såsom håndklæder, tasker og betræk, og du finder også rengøringsmidler med probiotika. Når du vælger rengøringsmiddel med probiotika, skaber du en enorm effekt ikke alene på dine omgivelser men også for dig selv:

  • Probiotiske bakterier findes allerede helt naturligt inde og udenpå din krop
  • Med rengøring med probiotiske bakterier spreder du gode bakterier rundt i dit hjem, der æder de dårlige bakterier og overtager pladsen

Du vil også finde alternativer til mobilcovers, hundelegetøj og gaveindpakning i de andre kategorier på vores shop.

 

Mærk fordelene ved et bæredygtigt hjem

Når du investerer i at gøre dit hjem bæredygtigt, slår du to fluer med et smæk. Der er først og fremmest mindre skade på miljøet, men naturlige produkter medvirker også til et sundere liv. Det er også sund økonomisk fornuft, da bæredygtige produkter bare er mere holdbare. Bliv klogere på alternativerne lige her i vores shop.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top