Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

En bæredygtig hverdag

Med køkkenudstyr og køkkengrej fra Økofamilien kan du sige goddag til en mere bæredygtig hverdag og et endegyldigt farvel til plastik, skadelig kemi og hormonforstyrrende stoffer. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af produkter, som vi selv bruger hver eneste dag i vores egen hverdag. Ved at skifte engangsprodukterne ud med genanvendelige og økologiske produkter kan du få en mere bæredygtig livsstil og på den måde række en hjælpende hånd til miljøet. Her på siden finder du blandt andet madopbevaring i glas og rustfrit stål, økologiske og mikroplast-frie klude og viskestykker og meget mere, der gør dit køkken grønnere.

Viser 1–72 af 494 resultater

Bee’s wrap

De fleste bruger hver dag store mængder af stanniol, husholdningsfilm, fryseposer og lignende, men med Bee’s wrap kan du nemt udskifte disse til et mere bæredygtigt alternativ.  Bee’s Wrap kan det samme som de produkter, du kender, men de kan genbruges og har en lang levetid. Det økologiske bomuld er smurt ind i bivoks, harpiks og jojobaolie og anvendes som madindpakning, brødpapir og til at lægge over skåle og lignende i stedet for stanniol og film.

Genanvendelige sugerør

Genanvendelige sugerør er blevet et meget populært produkt, da mange gerne vil minimere deres forbrug af plast i hverdagen. I vores udvalg finder du bæredygtige sugerør i rustfrit stål, glas og bambus, og de hverken knækker, belaster miljøet eller skal smides ud efter brug. Sugerørene kan bruges igen og igen og er nemme at gøre rene med den praktiske sugerørsbørste.

Frugtposer og brødposer

Man kan hurtigt komme op på at bruge 5-10 fryseposer om dagen til børnenes madpakker, madrester, brød, frugt, grøntsager og lignende. Skifter du fryseposerne ud med økologiske og GOTS certificerede madposer, kan du bruge poserne igen og igen, uden de belaster miljøet. Du kan også medbringe stofposerne når du tager i supermarkedet, til bageren eller i kiosken og på den måde undgå engangsposerne der.

Ved at skifte alle eller nogle af de engangsprodukter, som du bruger i din hverdag, ud med økologisk og bæredygtigt køkkenudstyr og køkkengrej fra Økofamilien, får du hurtigt en mere bæredygtig hverdag.

Klik dig ind på de forskellige produkter og læs mere om produktet og dets fordele.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top