Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

En bæredygtig hverdag

Med køkkenudstyr og køkkengrej fra Økofamilien kan du sige goddag til en mere bæredygtig hverdag og et endegyldigt farvel til plastik, skadelig kemi og hormonforstyrrende stoffer. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af produkter, som vi selv bruger hver eneste dag i vores egen hverdag. Ved at skifte engangsprodukterne ud med genanvendelige og økologiske produkter kan du få en mere bæredygtig livsstil og på den måde række en hjælpende hånd til miljøet. Her på siden finder du blandt andet madopbevaring i glas og rustfrit stål, økologiske og mikroplast-frie klude og viskestykker og meget mere, der gør dit køkken grønnere.

Viser 1–72 af 643 resultater

Bee’s wrap

De fleste bruger hver dag store mængder af stanniol, husholdningsfilm, fryseposer og lignende, men med Bee’s wrap kan du nemt udskifte disse til et mere bæredygtigt alternativ.  Bee’s Wrap kan det samme som de produkter, du kender, men de kan genbruges og har en lang levetid. Det økologiske bomuld er smurt ind i bivoks, harpiks og jojobaolie og anvendes som madindpakning, brødpapir og til at lægge over skåle og lignende i stedet for stanniol og film.

Genanvendelige sugerør

Genanvendelige sugerør er blevet et meget populært produkt, da mange gerne vil minimere deres forbrug af plast i hverdagen. I vores udvalg finder du bæredygtige sugerør i rustfrit stål, glas og bambus, og de hverken knækker, belaster miljøet eller skal smides ud efter brug. Sugerørene kan bruges igen og igen og er nemme at gøre rene med den praktiske sugerørsbørste.

Frugtposer og brødposer

Man kan hurtigt komme op på at bruge 5-10 fryseposer om dagen til børnenes madpakker, madrester, brød, frugt, grøntsager og lignende. Skifter du fryseposerne ud med økologiske og GOTS certificerede madposer, kan du bruge poserne igen og igen, uden de belaster miljøet. Du kan også medbringe stofposerne når du tager i supermarkedet, til bageren eller i kiosken og på den måde undgå engangsposerne der.

Ved at skifte alle eller nogle af de engangsprodukter, som du bruger i din hverdag, ud med økologisk og bæredygtigt køkkenudstyr og køkkengrej fra Økofamilien, får du hurtigt en mere bæredygtig hverdag.

Klik dig ind på de forskellige produkter og læs mere om produktet og dets fordele.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
Ah! Table!
Ailefo
AYA&IDA
Bag-again
Bee´s Wrap
Bevar det Vel
Biogan
BISTAD
Bo Weevil
Bokashi
byoms
Chemex
CoffeeSock
Concept Zero
ecostrawz
FAIR ZONE
Foekje Fleur
Frigoverre
H. Skjalm P.
Haps Nordic
Imse Vimse
Klean Kanteen
Kulsort
La droguerie écologique
Lundegaardens
Maistic Bio Group
Natursæben
OMOM
Onyx Containers
Pandoo
Pargaard
Pulito
Silikomart
Simply Living
Sonett
Stasher
Studio Feder
Terrible Twins
The Organic Company
Ulrich Natürlich
WayCap
Your Green Kitchen
Yummii Yummii
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen