Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Giv dine læber lidt farve med en økologisk læbestift

Lidt farve på læberne kan gøre den helt store forskel både til hverdag og til fest. Og også læbestiften findes faktisk både bæredygtig og økologisk. Det betyder noget, fordi du muligvis kommer til at indtage en del af læbestiften gennem tiden.

Vores ZAO makeup er fyldt med plejende og nærende ingredienser og er fri for skadelig kemi. Og så kommer de i den smukkeste bambus emballage som pynter både på badeværelset og i tasken.

Bæredygtig økologisk læbestift i refill emballage

Vores læbestifter fra ZAO er alle i en smuk bambus emballage. Den kan du gemme når du løber tør og derefter nøjes med at købe en refill version. Så sparer du både miljøet for ekstra emballage og du sparer også selv penge i det lange løb, da refill versionerne er en del billigere.

Vi gør opmærksom på, at læbestifterne fra ZAO indeholder duft. Duften er tilsat, fordi der er enkelte olier i læbestifterne, som kan give en lidt grim duft. Duften står som parfume under ingredienslisten, men er naturlig og allergivenlig og ikke nogle af de 26 allergene stoffer, som frarådes.

 

Økologisk makeup – derfor

Din hud er din krops aller største organ. Derfor giver det mening at passe godt på den og pleje den med naturlige og økologiske produkter. Og det synes vi også gør sig gældende når det handler om makeup. For det er ofte produkter vi bruger dagligt og de sidder på huden størstedelen af døgnet. Vil du se et overblik over vores udvalg af økologisk makeup, så finder du det lige her

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top