Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Hjælp miljøet ved at skifte til plastfri hårelastikker

Hårelastikker er en undervurderet skurk i fortællingen om miljøforurening. Hårelastikker er en dagligdagsting, som utroligt mange mennesker bruger, og netop fordi de bliver brugt i det omfang, som de gør, giver det mening at gøre en forskel lige her. Det kan du også gøre ved at vælge fra vores udvalg af naturgummi- og bomuldselastikker.

Viser alle 2 resultater

Hvorfor dine normale hårelastikker forurener

Hårelastikker er svære at undvære, når det kommer til eksempelvis træning, på arbejdet eller bare til at få håret af vejen. Derfor ender en enorm mængde hårelastikker typisk i naturen og i havet, hvor bl.a. dyr kan være uheldige at støde på dem. Hårelastikker er skabt til at være stærke, og de er derfor også lavet af materialer, der enten ikke kan nedbrydes eller er meget længe om det.

 

Hos Økofamilien har vi plastfrie alternativer til enhver smag

I vores produktportefølje har vi i øjeblikket hårelastikker lavet af naturgummi og økologisk bomuld. Der er forskellige typer og tykkelser, og du skal blot vælge det, der normalt passer dig bedst:

  • Flade hårelastikker
  • Tykke hårelastikker
  • Scrunchies

Hvis du gerne vil prøve elastikkerne af, inden du vælger din nye favorit, kan du med fordel vælge en af de mindre pakker med 5 stk. eller 10 stk. Du kan også afprøve alternative løsninger til håropsætning så som en bandana, en god gammel blyant eller hvad du ellers kan finde på. Du kan finde inspiration blandt vores guides eller på vores Instagram og Facebook, hvor vi dagligt deler gode rå og tips og tricks til alle former for bæredygtig livsstil.

 

Du kan gøre en forskel

Vi har sørget for at have miljøvenlige hårelastikker til personer af alle køn og aldre. De er komfortable, tykke, bløde og robuste – og ikke mindst plastfrie. Vi sælger bl.a. hårelastikker fra Terra Ties, der er kendt for deres bionedbrydelige og holdbare elastikker

 

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top