Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Genanvendelige Sugerør

Hvis du er en af dem der bare synes at alt er lidt mere festligt hvis det bliver drukket med sugerør, så skal du ikke snydes bare fordi du gerne vil leve lidt mere bæredygtigt. Hos os kan du få genanvendelige sugerør i alverdens afskygninger. Vi har sugerør i glas, stål, hvede og bambus, i korte og lange udgaver, med knæk og uden, ekstra tykke til din morgensmoothie og det der passer til din Klean Kanteen. Det skal nemlig ikke være kedeligt at være bæredygtig;-)

Vores genanvendelige sugerør fra Ecostraws sælges ovenikøbet enkeltvis og emballagefri. Vores leverandør ville gerne være med til at minimere unødig emballage. Og det gør det i øvrigt billigere for os – og dermed selvfølgelig også for dig.

Sugerørerne ligger bare i en lille papirspose, der skal beskytte dem mod ridser i forbindelse med transporten.

Viser alle 48 resultater

Sugerør i rustfrit stål

Sugerør i rustfrit stål er det absolut reneste og mest bæredygtige alternativ til plastiksugerør. De holder til alt, knækker ikke og kan bruges igen og igen og igen.

Og så er de faktisk også helt utroligt smukke.

Sugerørerne i rustfrit stål kommer i den klassiske størrelse: 6 mm – både med og uden knæk. Og også i en kort model, der er helt fantastisk til børn.

Men sugerør i rustfrit stål findes også i 8 mm. – både med og uden knæk. Disse sugerør egner sig super godt til smothies, da de er lige en tand tykkere.

Endeligt har Klean Kanteen også lavet en udgave af sugerør i rustfrit stål som har silikonetip. Den beskytter tænderne godt, hvis uheldet er ude.

Sugerør i glas

Vi har også et stort udvalg af sugerør i glas lige her. For glas er et lige så kemifrit materiale som rustfrit stål. Det sikrer, at der ikke siver kedelig kemi over i dine drikkevarer.

Vores sugerør findes i både 6 og 8 mm. og med og uden knæk. Sugerøret i 6 mm. fås også som kort model til børn.

Vores sugerer i glas er lavet af borosilikaglas, der kan klare store temperaturforskelle og derfor både kan bruges til varme og kolde drikkevarer.

Sugerør i bambus

Du finder også sugerør i bambus i denne kategori. Bambus er et super bæredygtigt materiale. Det vokser ualmindeligt hurtigt og skal sådan set bare skæres i stykker og udhules, for at kunne bruges til sugerør. Det er en super energibesparende produktionsproces, som ikke bruger ret mange ressourcer. Og så er bambus jo et helt naturligt produkt – det føles også godt.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
AYA&IDA
Concept Zero
ecostrawz
Klean Kanteen
Maistic Bio Group
Pargaard
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen