Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Bæredygtige alternativer til fryseposer, stanniol og husholdningsfilm

Hvis du er en af dem der også krummer tæer, når du finder husholdningsfilmen, fryseposen eller stanniolen frem fra skuffen, for at opbevare og dække madvarer i køleskabet og gerne vil leve lidt mere bæredygtigt, så giver det god mening at kigge nærmere på vores miljøvenlige alternativer til ovenstående engangsprodukter, som ikke blot kan bruges igen og igen og igen, men også er bedre for din sundhed.

Viser alle 27 resultater

Her er både bomuldscovers og silikonelåg

Hos os kan du finde mange forskellige covers og madlåg til dine skåle og bøtter, som du roligt kan lade komme i kontakt med dine madvarer og som tager særligt hensyn til vores natur.

I denne kategori finder du økologiske bomuldscovers med og uden bivoks og strækbare silikonelåg af den reneste platinsilikone.

Vores bomuldscovers sælges uden eller med meget lidt emballage, mens silikonelågene kommer i miljøvenlige æsker lavet af genbrugspapir.

Hvis du også er interesseret i vores økologiske bivokslærreder til at dække dine madvarer kan du se vores store udvalg lige her.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
Concept Zero
Haps Nordic
Your Green Kitchen
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen