Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Viser alle 70 resultater

Lige præcis dette område har altid været min absolutte 1. prioritet, når det handler om at investere i kemifrie produkter. Kemifri madopbevaring er virkelig vigtigt for mig. Og madkasser involverer naturligvis madopbevaring – og så involverer det mine børn. Så jeg har fra dag 1 haft “ualmindelige” madkasser og drikkedunke til mig selv og mine børn. De skiller sig ud fra mængden af plastik i vuggestuen og børnehavens køleskab, men det gør slet ikke noget.

Jeg er nemlig ikke fan af plastik. Faktisk så er der, bortset fra låg til mine glasopbevaringsskåle, ikke andet plastik i mit køkken, end det der er en del af en eller anden form for køkkenmaskine. Plastik er for mig et meget unaturligt produkt, som jeg faktisk ikke rigtig stoler på – BPA-fri eller ej. Det går nemt i stykker og så fylder det i øvrigt også vores verden med en hel masse kunstigt affald. Vidste du f.eks., at hvis du giver dit barn mad med i en frysepose hver dag, så bruger du ca. 1 kg. plastic på et år. Og det er kun for den ene madpakke om dagen.

Så madkasser i rustfrit stål har altid været mit 1. valg. Det er et 100% rent produkt – og så er det et “vugge til grav” produkt, altså et produkt der meget gerne skal kunne følge dig hele livet – hvis altså du behandler det ordentligt.

Har du et barn, der bare må have en madkasse med Paw Patrol eller Frost, så køb nogle fine klistermærker, og lad barnet dekorere sin egen madkasse, så den bliver lige som de gerne vil have den.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top