Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Brug metalsugerør og deltag i kampen mod plastik i havene

Alle kan være med til at tage vare på havet – også dig. Hvert eneste hår ender cirka otte millioner tons plastik i havet, hvor det er med til at ødelægge havets økosystem og marineliv. Sugerør er et sted, hvor man virkelig kan gøre en forskel, da de som engangsprodukter slider utroligt meget på naturen. Hos os i Økofamilien kan du derfor købe metalsugerør i forskellige støbninger samt børster til rengøring i forskellige størrelser.

Viser alle 16 resultater

En holdbar, sund og genanvendelig løsning

Plastiksugerør er ikke kun med til at forurene havet og forstyrre havets dyr. Når du bruger plastiksugerør, kan skadelige kemikalier sive ned i din drink, som du derefter drikker. Sådanne kemikalier finder du ikke i de metalsugerør, som vi udbyder på vores hjemmeside. Selvom du selvfølgelig skal være opmærksom på ikke at løbe med sugerøret i munden, er de meget sikre at bruge, eftersom de har en rund tip uden skarpe kanter. De er samtidigt nemme at rengøre, utroligt omkostningseffektive og lette at have med på en skovtur eller på arbejdet.

 

En bæredygtig løsning med stor variation

Du behøver ikke sige farvel til bøjelige sugerør, når du vælger et metal sugerør. Vores metalsugerør er alle lavet i rustfrit stål, hvor nogen af dem allerede er skabt med et knæk i toppen. Det er også muligt at vælge nogen med silikonetip i flere farver. Den variant passer ekstra godt på dine tænder.  Du behøver heller ikke at bekymre dig om, hvorvidt de efterlader nogen metallisk smag i drikkevarerne – det er kvalitetssikre produkter, og de efterlader ingen bismag.

 

Vi gør det nemt for dig

Vores mission er at gøre det nemmere for dig at tage miljøvenlige og bæredygtige beslutninger. Du kan finde flere alternativer til engangsprodukter i vores guide ”Alle kan tage vare på havet”, der er bragt i samarbejde med Nordic Ocean Watch.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top