Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Karafler og drikkeflasker i glas

Med en smuk karaffel eller stilren drikkeflaske i glas er det ingen sag at få nok væske. Fyld den med postevand, og sæt den i køleskabet – så har du altid forfriskende vand til rådighed. Efter en tur i opvaskemaskinen kan den bruges igen og igen. Til glæde for både din sundhed og miljøet. Se bl.a. vores udvalg fra danske Retap, som også tilbyder låg og sleeves til deres karafler og drikkeflasker i glas.

Viser alle 50 resultater

Smukke karafler og drikkeflasker i glas – et stilrent og bæredygtigt valg

En voksen skal gerne drikke 1,5-2 liter vand om dagen. Får du drukket nok, eller kniber det en smule?

 

Hæld postevand i en enkel og smuk karaffel eller drikkeflaske i glas, og sæt det på bordet eller i køleskabet. På den måde fristes du til at drikke rigelige mængder. Put gerne et par skiver økologiske citroner i for at gøre vandet endnu mere indbydende.

Du kan også tilføje en stang aktivt kul til at rense dit drikkevand. Det gør både vandet langt sundere og ser smukt ud samtidigt.

 

Hos Økofamilien er vi vilde med små vaneændringer i hverdagen, som gør en stor forskel for både klimaet og din sundhed. Og brug af både karafler og drikkeflasker i glas er én af disse.

 

Spar miljøet for unødige ressourcer

Sig nej tak til engangs-plastflasker, som mange har for vane at købe, når tørsten melder sig. Det er ikke en holdbar løsning, hvis vi gerne vil behandle kloden og de fremtidige generationer ordentligt.

 

Heldigvis er det en simpel vane at ændre. Tag i stedet en vandflaske i glas med dig, og fyld den op med vand fra hanen, når du er tørstig.

 

En drikkeflaske eller karaffel i glas er et sundt og bæredygtigt valg, da:

 

  • de kan genanvendes efter en tur i opvaskemaskinen.
  • du sparer miljøet for transporten af utallige engangs-plastflasker.
  • der skabes et kemifrit miljø til dit drikkevand.
  • du fristes til at drikke mere vand, da det holdes køligt.

 

Vi pakker din karaffel og drikkeflaske i glas så grønt som muligt

Er en karaffel eller drikkeflaske i glas på din ønskeliste? Hos Økofamilien finder du bl.a. glasflasker fra danske Retap. Karaflerne og drikkeflaskerne er skabt i borosilikatglas med høj styrke og har både låg og sleeves, som du kan tilkøbe.

 

Vi giver fri fragt ved køb for min. 499 kr. Og så pakker vi dine varer nøje og kærligt – så grønt som muligt, fx uden brug af plast. 1% af vores omsætning går desuden til Plant et Træ, så vi sammen kan gøre lidt ekstra.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top