Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Dæk dine små ujævnheder med økologisk concealer

En concealer kan virkelig være en magisk hjælper i hverdagen. For den dækker alle de små urenheder der kan komme, sorte rander under øjnene og andre farveforskelle i huden. Det er jo rent faktisk snyd, men det er den bedste snyd vi kender.

Og når concealeren bruges til urenheder og lignende, så ligger den altså ovenpå hud der er ekstremt følsom og også indimellem åben. Derfor giver det kæmpe god mening med det mest plejende og økologiske alternativ. For alle indholdsstofferne siver jo ind i huden.

Her i kategorien finder du både flydende og faste concealere. Den flydende er den der indeholder allerflest plejende ingredienser og er derfor ekstra god til urenheder. Men ellers skal du blot vælge ud fra hvad du bedst kan arbejde med.

Viser alle 19 resultater

Den grønne concealer er ren magi

Vidste du, at grøn dækker rød? Det gør den virkelig og derfor er den grønne concealer helt genial til at sække urenheder og rosacea. De andre farver kan du bruge til at dække andre farveforskelle i huden. Vælg blot den farve der matcher din hudtone bedst muligt.

 

Concealer i bambusemballage som du kan genopfylde

Alle vores økologiske concealers kommer i den smukke bambusemballage. Gem den, for den kan du bruge igen og igen og fremover blot nøjes med at købe concealer i refill version.

Sådan er konceptet nemlig med ZAO makeup hele vejen igennem. Se hele udvalget lige her

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top