Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Klean Kanteen drikkedunk

Skal du en tur på farten? Med en drikkedunk ved hånden er du sikker på at få rigeligt at drikke i løbet af dagen. Klean Kanteen er ét af de mærker, vi altid har haft i vores udvalg. De er nemlig garant for god kvalitet, moderne design og bæredygtige materialer. Og så var de med til at kickstarte hele revolutionen mod engangsplast. Gå på udkig herunder, og forkæl dig selv eller dit barn med en drikkedunk i stål fra Klean Kanteen.

Viser alle 47 resultater

Din nye Klean Kanteen drikkedunk holder hele livet

Ønsker du at tage bæredygtige valg i din hverdag? Så skift din engangsflaske eller slidte plastikdrikkedunk ud med en drikkedunk i stål.

 

En drikkedunk i stål fra Klean Kanteen er en drikkedunk for livet. Det er det, fordi den holder, uanset hvad du udsætter den for. Og det er også det, bæredygtighed handler om. Vi har alle et ansvar for at vælge produkter, der holder længe og ikke skal udskiftes unødigt igen og igen.

 

Ingen skadelige kemikalier i dit drikkevand

Vælger du en Klean Kanteen drikkedunk, får du en drikkedunk i stål, som er et af de reneste materialer til opbevaring af mad og drikke. Her kan du være sikker på, at der ikke overføres skadelige kemikalier til drikkevandet.

 

Drikkedunke i stål afgiver desuden ikke smag og overfører heller ikke smag. Derfor kan dit barn ikke smage, at der var solbærsaft i drikkedunken i går.

 

En Klean Kanteen drikkedunk i stål har flere fordele:

 

  • Fri for kemi og skadelige stoffer
  • Holder hele livet
  • Flotte og simple designs
  • Findes i flere størrelser
  • Passer til både børn og voksne
  • Flere typer låg kan tilkøbes.

 

Simple og farverige designs fra Klean Kanteen

Hos Økofamilien finder du drikkedunke i flere størrelser fra amerikanske Klean Kanteen. Faktisk var Klean Kanteen ét af de første brands, vi lagde på vores webshop. De er garant for kvalitet ud over det sædvanlige, bæredygtige og gennemtænkte produkter – og så var de first-movers, når det gælder drikkedunke i stål.

 

Stå sammen med Klean Kanteen og Økofamilien, og sig nej til unødig engangsplast i hverdagen. Vælg den drikkedunk, der passer bedst til dine behov, og lad så os om at pakke den bæredygtigt ind og sende den hjem til dig.

 

Vi er taknemmelige for alle grønne valg, du tager i hverdagen. Og det ved vi, at kloden også er.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top