Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Tøj- og skopleje

Bæredygtighed er meget mere end grønne materialer. Det handler også om at passe godt på vores ting, så vi kan bruge dem igen og igen – til glæde for både miljøet og pengepungen. Beskyt det tøj, du nyder at klæde dig i, og giv lidt kærlighed til de sko, der passer på dine fødder hver dag. Hos Økofamilien finder du et bredt udvalg af tøj- og skopleje skabt i bæredygtige materialer – bl.a. fra tyske Bürstenhaus Redecker.

Pas godt på dit tøj og de sko, du elsker – med naturlig tøj- og skopleje

 

Genbrug handler ikke kun om at besøge den lokale genbrugsbutik, når du er på udkig efter garn, julepynt eller en ny kaffekande. Den allervigtigste genbrug er den, der foregår hjemme hos dig selv.

 

Når du har købt den uldtrøje, du har været forelsket i længe – eller de lækre læderstøvler, du så i butiksvinduet på vej hjem fra arbejde i sidste uge. Så skal de nydes, bruges og ikke mindst passes godt på.

 

For jo bedre du passer på dit tøj og dine sko – jo sjældnere skal du ud og købe nyt. Og det vil både kloden og de fremtidige verdensborgere takke dig for.

 

Bæredygtige materialer og naturlige ingredienser

Giv dine ejendele lidt kærlighed med tøj- og skopleje i naturlige materialer. Hos Økofamilien finder du bl.a.:

 

  • Børster til skocreme, skopudsning og sneakers
  • Skohorn
  • Skocreme og læderpleje
  • Cedertræsbøjler til naturlig beskyttelse mod møl

Vores tøj- og skopleje er produceret i bæredygtige materialer såsom egetræ, bøgetræ, heste- og gedehår samt bioplast. Desuden er flere af produkterne håndlavede.

 

Elsker du synet af en smuk og fnugfri skjorte i skabet? Så er fnugrullen din bedste ven. Og endelig kan vi præsentere et bæredygtigt alternativ – nemlig en gummibørste til tøj og møbler, der helt naturligt fungerer som fnugfjerner ved hjælp af statisk elektricitet.

 

Overvej også at have en cedertræsbøjle hængende i skabet. Den beskytter din garderobe mod møl uden at udsætte tøjet for de kemikalier, der ellers er i traditionelle mølkugler.

 

Vi sender din tøj- og skopleje i plastfri emballage

Hos Økofamilien holder vi ikke kun uendeligt meget af økologiske og bæredygtige produkter. Vi holder også af tilfredse kunder. Derfor sætter vi en ære i at give dig den bedste kundeservice, når du kontakter os på mail eller telefon. Det manglede da bare.

 

Køb din bæredygtige tøj- og skopleje hos os – så pakker vi din ordre hurtigst muligt. Helt uden brug af plast.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top