Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Organic Gale ApS
CVR-nr.: 38831380
Clemensvej 13

8530 Hjortshøj
mail: kontakt@okofamilien.dk
Telefon: 25117878


Betaling

 

Alle priser er angivet i Danske kroner og inkl. moms. 

Vi tager imod Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og MobilePay.
Beløbet hæves først, når varen afsendes.


Levering

 

Din ordre afsendes på hverdage indenfor 24 timer. Undtaget er dog bestillingsvarer, som har en længere leveringstid. Om varen er en bestillingsvare, er angivet i webshoppen. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage ved forsendelse med GLS og PostNord. Forsendelser med DAO har en leveringstid på 2-4 hverdage.  

Alle varer sendes med enten GLS, DAO eller PostNord.

 

Vi tilbyder gratis fragt til pakkeshop ved køb over 399 kr. 

 

Fragtpriser:

GLS - fra 49 kr. 

DAO - fra 45 kr.

PostNord - fra 67 kr. 

Alle fragtpriser er afhængige af pakkens vægt. 

 

Vi sender gerne pakker til adresser i udlandet også. Dog ikke fragtfrit. Her pålægges porto efter modtagerland, pakkens vægt og størrelse. 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til kontakt@okofamilien.dk. I din meddelelse skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os meddelelse om dette.Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returner varen i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen

 
Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.


Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Organic Gale ApS

Clemensvej 13

8530 Hjorsthøj
 
Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Organic Gale ApS

Clemensvej 13

8530 Hjortshøj
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Organic Gale ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på økofamilien.dk er Tine Porse.
 
Som registreret hos Organic Gale ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@okofamilien.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@okofamilien.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Forbrugerklagenævnet forbrug.dk

Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby 

t: 72 40 56 06 (Hverdage 10-12) 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 2. oktober 2017