Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Organic Gale ApS
CVR-nr.: 38831380
Clemensvej 13

8530 Hjortshøj
mail: kontakt@okofamilien.dk
Telefon: 25117878


Betaling

 

Alle priser er angivet i danske kroner og inkl. moms. 

Vi tager imod Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og MobilePay.
Beløbet hæves først, når varen afsendes eller når dine varer er klar til afhentning.

 

Vi opkræver ikke gebyr for betalingerne.

 

Ved kontooverførsel, bedes du oplyse dit ordrenummer.

Konto nummer: 7016 0001013621

IBAN: DK7870160001013621

BIC/SWIFT: JYBADKKK

Vi har konto i Jyske Bank

 

Ved kontooverførsel, skal du være opmærksom på, at dine varer først sendes, når vi har modtaget din betaling.

Levering

 

Din ordre afsendes på hverdage indenfor 24 timer. Undtaget er dog bestillingsvarer, som har en længere leveringstid. Om varen er en bestillingsvare, er angivet i webshoppen.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage ved forsendelse med GLS.

Alle varer sendes med GLS.

 

Vi tilbyder gratis fragt til pakkeshop ved køb over 399 kr. 

 

Fragtpris med GLS: fra 39 kr. 

Alle fragtpriser er afhængige af pakkens vægt. 

 

Vi sender gerne pakker til adresser i udlandet også. Dog ikke fragtfrit. Her pålægges porto efter modtagerland, pakkens vægt og størrelse. 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i din bestilling, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til hej@okofamilien.dk. I din mail skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os meddelelse om dette.Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os hurtigst muligt, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Men du kan købe en returlabel gennem os - den koster 39 kr og bliver blot fratrukket det oprindelige købsbeløb, når vi returnerer beløbet til din konto.

Vil du gerne benytte dig af den mulighed, kan du skrive det til os - evt. i samme mail, som du giver besked om fortrydelse af dit køb.

Brug mailadressen: hej@okofamilien.dk

 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returner varen i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen

 
Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.


Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Organic Gale ApS

Clemensvej 13

8530 Hjortshøj
 
Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Organic Gale ApS

Clemensvej 13

8530 Hjortshøj
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@okofamilien.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Forbrugerklagenævnet forbrug.dk

Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby 

t: 72 40 56 06 (Hverdage 10-12) 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 14. august 2018