Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Om Økofamilien
- hvem er vi?

Skabt ud fra et ønske om at gøre en forskel

Jeg hedder Tine, og det er mig der sidder på den anden side af Økofamilien. 

Økofamilien startede jeg i oktober 2017. Jeg havde nemlig et brændende ønske om at gøre en forskel. En forskel for miljøet og for dig og mig. 

Og det er det Økofamilien handler om. Nemlig at udbrede kendskabet til bæredygtige, miljøvenlige og økologiske varer. For der findes for det meste altid bedre alternativer for både miljø og sundhed. Og dem har vi samlet her, så det er nemt at træffe et miljøvenligt valg. 

Find dine bæredygtige produkter hos os

Helt fra starten har det været enormt vigtigt, at du som kunde hos Økofamilien kan være helt sikker på at finde rene, økologiske og naturlige produkter her på shoppen. 

Vi går derfor enormt meget op i at researche grundigt inden vi tager nye varer ind. Er det hudplejeprodukter det eksempelvis handler om, går vi hele ingredienslisten igennem og sikrer os at der ikke er uønskede indholdsstoffer i produkterne og at så meget som muligt er økologisk. 

Og generelt har vi høje krav til mennesker og miljø i hele produktionsprocessen af de produkter vi har på shoppen. De skal kunne gøre en stor miljømæssig forskel, men selvfølgelig også produceres ansvarligt.

Så for os er det vigtig at produkterne er:

  • Økologiske
  • Bæredygtige og gør en stor miljømæssig forskel at bruge
  • Tager hensyn til din sundhed og derfor ikke indeholder uønsket kemi
  • Produceret så lokalt som muligt
  • Produceret under gode arbejdsforhold

Derfor finder du her i biksen et bredt udvalg af produkter der kan gøre din hverdag grønnere. 

Det er eksempelvis genanvendelige alternativer der erstatter engangsprodukter, emballagefrie alternativer og produkter der bare helt generelt er bedre for vores kroppe og for miljøet.

All rights reserved

En lille ændring for dig – en stor forskel for miljøet

Vi tror på at vi alle kan gøre noget for miljøet hver især. Derfor gør vi alt for at sprede de grønne budskaber ud i verden som inspiration. Vi deler en hel masse på facebook og Instagram og skriver også masser af tips i vores nyhedsmails. 

Vi løfter ingen pegefingre men forsøger at dele ud af vores viden, så du kan tage det med som du kan bruge.

Vores vision er at nå ud til så mange som muligt med de grønne budskaber. Her skal gerne være noget til dig der, ligesom os, prioriterer det at leve mere bæredygtigt enormt højt. Men bestemt også til dig som ikke tænker så meget over det i hverdagen, men gerne vil inspireres og have tips til skift der ikke er alt for omstændige. 

Indkøbskurv
Scroll to Top