Om os

Velkommen til min miljøvenlige webshop

Jeg hedder Tine, og det er mig der sidder på den anden side af Økofamilien.

Økofamilien startede jeg i oktober 2017.

Webshoppen blev startet fordi jeg havde et brændende ønske om at gøre en forskel. En forskel for miljøet og for dig og mig.

Derfor finder du her i biksen et bredt udvalg af grønne alternativer til en mere bæredygtig hverdag. Det er genanvendelige alternativer der erstatter engangsprodukter, emballagefrie alternativer og produkter der bare helt generelt er bedre for vores kroppe og for mljøet.  

 

Jeg tror på at vi alle kan gøre lidt hver især.

Derfor forsøger jeg at sprede de grønne budskaber ud i verden som inspiration. Jeg deler en hel masse på facebook, Instagram og via mine nyhedsmails

Jeg løfter ingen pegefingre men forsøger at dele ud af min viden, så du kan tage det med som du kan bruge.

Min vision er at nå ud til så mange som muligt med mine grønne budskaber.

Her skal gerne være noget til dig der, ligesom jeg, prioriterer det at leve mere bæredygtigt.

Men bestemt også til dig som ikke tænker så meget over det i hverdagen. Dig vil jeg gerne vise hvordan du kan gøre små ting anderledes i hverdagen som bestemt ikke gør den mere besværlig.

 

Miljø er vigtigt for mig og for Økofamilien

Vi tænker meget over alt hvad vi gør i hverdagen her i biksen.

Derfor pakker vi 100% plastfrit. Vi bruger majsfyld når noget skal pakkes lidt ekstra godt ind. Og ellers bruger vi makuleret pap, som vi selv laver af de store papkasser, som vi ikke kan bruge til at sende i.

Indimellem bruger vi også genbrugspapir som fyld, men det er næsten blevet overflødigt efter vi har købt en papmakulator.

 

Vi prioriterer også at købe brugt når vi køber noget. For der findes så meget godt derude i virkelig god kvalitet. Så alle vores kontormøbler, computere, lagerreoler osv. har vi købt brugt.

Vi prioriterer også at støtte nogle gode grønne sager. F.eks. støtter vi Danmarks naturfredningsforening hver eneste måned og har gjort det siden vi startede.

Vi har også et samarbejde med Nordic Ocean Watch, en organisation med en mission om at gøre noget for vores havmiljø. Nordic Ocean Watch laver strandrydningsprojekter og gør hvad de kan for at øge opmærksomheden omkring vores hårdt prøvede vandmiljø.

 

Økofamilien - holdet bag

Jeg er bestemt ikke alene om Økofamilien, for jeg har også tre meget dygtige og meget søde kolleger som hjælper mig hver eneste dag. To af dem er ansat fast. Én er praktikant og i gang med at finde ud af hvordan hendes arbejdsliv skal se ud i fremtiden.

Vi deler alle passionen om at gøre en forskel.