Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Genanvendelige kaffefiltre hos Økofamilien

Hos Økofamilien går vi højt op i en bæredygtig og miljøbevidst tankegang i hverdagen. Ved at udskifte nogle af de mange engangsprodukter, som hverdagen kan være fyldt med, kan du gøre en stor forskel for miljøet – og for dig selv. Her er vores genanvendeligt kaffefilter en god måde for dig, hvis du ønsker at undgå engangsprodukter. At nyde en god kop kaffe om morgenen eller til eftermiddagskaffen er noget, de færreste vil undvære. Med genanvendelige filtre bliver kaffen miljøvenlig – og smagen bliver bedre.

Viser alle 17 resultater

En bedre smag af kaffe

Ved engangsfiltre oplever man ofte, at smagen af papir kan anes i kaffen, når den er brygget. Ikke nok med at du formindsker dit engangsforbrug i forbindelse med kaffebrygning, kan du ovenikøbet få du en rundere smag af kaffe, når du bruger vores genanvendelige kaffefiltre. Vores filtre er lavet af økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret. En certificering af GOTS indebærer, at man som forbruger kan være sikker på, at bomuldet er blevet produceret miljømæssigt og socialt forsvarligt. På den måde sparer du dig selv og miljøet for en masse unødvendige ressourcer.

Forskellige filtre: Både til kaffe og te

Her på siden kan du finde et godt udvalg af forskellige filtre både kaffe- og tefiltre. Ved brug af filteret dagligt bør du udskifte det ca. 1 gang i året. Filteret bruges på samme måde som engangsfilteret, og efter brug skyller du det blot med vand fra hanen. Hver 6.-8. uge bør du koge kaffefilteret i ca. 10 minutter for at undgå, at eventuelle kaffeolier sætter sig fast.

Vil du vide mere?

Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål, hvis du brænder inde med nogle. Ring på tlf. 71 74 81 31 eller send en mail til hej@okofamilien.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top