Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Genanvendelige kaffefiltre hos Økofamilien

Hos Økofamilien går vi højt op i en bæredygtig og miljøbevidst tankegang i hverdagen. Ved at udskifte nogle af de mange engangsprodukter, som hverdagen kan være fyldt med, kan du gøre en stor forskel for miljøet – og for dig selv. Her er vores genanvendeligt kaffefilter en god måde for dig, hvis du ønsker at undgå engangsprodukter. At nyde en god kop kaffe om morgenen eller til eftermiddagskaffen er noget, de færreste vil undvære. Med genanvendelige filtre bliver kaffen miljøvenlig – og smagen bliver bedre.

Viser alle 19 resultater

En bedre smag af kaffe

Ved engangsfiltre oplever man ofte, at smagen af papir kan anes i kaffen, når den er brygget. Ikke nok med at du formindsker dit engangsforbrug i forbindelse med kaffebrygning, kan du ovenikøbet få du en rundere smag af kaffe, når du bruger vores genanvendelige kaffefiltre. Vores filtre er lavet af økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret. En certificering af GOTS indebærer, at man som forbruger kan være sikker på, at bomuldet er blevet produceret miljømæssigt og socialt forsvarligt. På den måde sparer du dig selv og miljøet for en masse unødvendige ressourcer.

Forskellige filtre: Både til kaffe og te

Her på siden kan du finde et godt udvalg af forskellige filtre både kaffe- og tefiltre. Ved brug af filteret dagligt bør du udskifte det ca. 1 gang i året. Filteret bruges på samme måde som engangsfilteret, og efter brug skyller du det blot med vand fra hanen. Hver 6.-8. uge bør du koge kaffefilteret i ca. 10 minutter for at undgå, at eventuelle kaffeolier sætter sig fast.

Vil du vide mere?

Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål, hvis du brænder inde med nogle. Ring på tlf. 71 74 81 31 eller send en mail til hej@okofamilien.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
CoffeeSock
Pandoo
Terrible Twins
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen