Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Hvorfor skal du vælge økologiske hudplejeprodukter?

Det er blevet mere og mere populært blandt  danske forbrugere at købe økologiske råvarer, men der er stadig mange økologi-købere, der endnu ikke har opdaget de mange fordele ved også at købe økologisk, når det kommer til hud- og personlig pleje. Her hos os har vi et bredt sortiment af økologiske produkter til bl.a. ansigtspleje, som er fyldt med gavnlige stoffer såsom antioxidanter og mineraler og er væsentligt renere end konventionelle produktlinjer. Derfor vil du formentlig også opleve en endnu bedre virkning, når du ikke risikerer, at din hud kommer i kontakt med sprøjtemidler, phthalater og parabener.

Viser 1–72 af 113 resultater

Naturlige ingredienser, der gavner både dig og miljøet

Når du fravælger ansigtspleje og produkter til fordel for naturlig pleje, fravælger du også risikoen for at få en uheldig reaktion på de kemikalier, der er brugt i produktet. I vores produktsortiment finder du ansigtsmasker, cremer, olier og rens, der er i symbiose med dig. De er dyrket uden brug af giftstoffer, de er ikke testet på dyr, og så er de ikke allergifremkaldende. Vi har produkter til alle hudtyper, og det er også muligt at købe essentielt tilbehør til din rutine såsom vaskeklude, bomuldsrondeller, genanvendelige vatpinde og lommetørklæder.

 

Tips til god ansigtspleje

Det er selvfølgelig forskelligt, hvilke behov man har for ansigtspleje, og hvilke produkter, der er mest gavnlige for den enkelte. Alle kan dog være tjent af at følge en simpel rutine, der kunne se sådan her ud:

  • Rens ansigtet hver morgen og aften med ansigtsrens
  • Brug en ansigtscreme til at fugte huden og skabe et beskyttende fedtlag
  • Brug et plejende serum eller olie til ansigtet

Og så kan du med fordel invitere venner eller familie til en hyggelige aften med ansigtsmasker i ny og næ. Bliv klogere på vores produkter igennem vores guides, som du finder her.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top