Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Vi holder sommerferie i uge 29)
1-2 dages levering (Vi holder sommerferie i uge 29)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Økologisk luksus når det er bedst

Hos Økofamilien har vi samlet et varieret udvalg af økologiske håndklæder af den bedste kvalitet, så du kan gøre både dig selv og miljøet en tjeneste. Håndklæderne er ualmindeligt bløde og lækre i brug, og så har de en meget lang levetid. I vores sortiment finder du økologiske håndklæder i forskellige farver, størrelser og vævninger til hele familien og til forskellige formål. Vi har både store strandhåndklæder, håndklæder til hænderne, babyhåndklæder samt praktiske ”to-go” håndklæder til når du er på farten.

Viser alle 18 resultater

GOTS certificerede økologiske håndklæder

Fælles for alle vores håndklæder er, at de er GOTS certificerede og lavet i økologisk bomuld. En GOTS certificering er din garanti for et 100 % kemifrit produkt, så du slipper for at skulle bekymre dig om miljøet samt din hud, når du tørrer dig med et håndklæde fra økofamilien. GOTS står for The Global Organic Textile standard og er en standard for økologiske fibre. GOTS kontrollerer indholdsstoffer lige fra produktionen og høsten af de anvendte råvarer til forarbejdningen til det færdige produkt. Dette sikrer dig et 100 % kemifrit produkt samt en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion. Hos Økofamilien vil vi ikke gå på kompromis med økologien eller kvaliteten, og derfor har vi valgt udelukkende at føre GOTS certificerede produkter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter eller til GOTS certificeringen, er du velkommen til at kontakte Økofamilien på telefon 71 74 81 31 eller mail hej@okofamilien.dk. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og fortæller gerne mere om visionen bag Økofamilien.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top