Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Økologisk luksus når det er bedst

Hos Økofamilien har vi samlet et varieret udvalg af økologiske håndklæder af den bedste kvalitet, så du kan gøre både dig selv og miljøet en tjeneste. Håndklæderne er ualmindeligt bløde og lækre i brug, og så har de en meget lang levetid. I vores sortiment finder du økologiske håndklæder i forskellige farver, størrelser og vævninger til hele familien og til forskellige formål. Vi har både store strandhåndklæder, håndklæder til hænderne, babyhåndklæder samt praktiske ”to-go” håndklæder til når du er på farten.

Viser 1–72 af 83 resultater

GOTS certificerede økologiske håndklæder

Fælles for alle vores håndklæder er, at de er GOTS certificerede og lavet i økologisk bomuld. En GOTS certificering er din garanti for et 100 % kemifrit produkt, så du slipper for at skulle bekymre dig om miljøet samt din hud, når du tørrer dig med et håndklæde fra økofamilien. GOTS står for The Global Organic Textile standard og er en standard for økologiske fibre. GOTS kontrollerer indholdsstoffer lige fra produktionen og høsten af de anvendte råvarer til forarbejdningen til det færdige produkt. Dette sikrer dig et 100 % kemifrit produkt samt en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion. Hos Økofamilien vil vi ikke gå på kompromis med økologien eller kvaliteten, og derfor har vi valgt udelukkende at føre GOTS certificerede produkter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter eller til GOTS certificeringen, er du velkommen til at kontakte Økofamilien på telefon 71 74 81 31 eller mail hej@okofamilien.dk. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og fortæller gerne mere om visionen bag Økofamilien.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
Bo Weevil
Simply Living
The Organic Company
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen