Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Giv dine hænder en kærlig hånd

Her hos Økofamilien har vi et særligt udvalg af økologisk håndcreme til dig, der ønsker at forebygge og blødgøre tørre hænder med effektive produkter skabt af naturlige ingredienser. Hos os kan du finde din næste favorit ved at lade dig inspirere af vores guides om kemifri velværeprodukter.

Viser alle 4 resultater

En håndcreme er dine hænders bedste ven

Vores hænder er udsatte for en del processer i løbet af dagen, der kan medvirke til at gøre dem sprukne og tørre og resultere i en tidligere ældning. Man tænker sikkert ikke så meget over det, men den daglige kontakt med vand og sæbe og håndsprit er med til at fjerne det naturlige fedtlag på huden, der ellers fungerer som et beskyttende lag. Derfor er brug af håndcreme en særdeles god vane at få, da det binder og bevarer fugt i huden. Det skaber et ekstra beskyttende lag mellem din hud og omverdenen og gør huden mindre modtagelig for at optage uønskede stoffer og bakterier.

 

Derfor skal du vælge økologiske håndcremer

Hos Økofamilien anbefaler vi økologiske håndcremer bl.a. fordi, at de er det bedste match for de fleste mennesker. Hvis du i forvejen er tilbøjelig til at have irriteret hud, kan du opleve, at parfumerede produkter eller produkter der indeholder en masse vand resulterer i yderligere irritation. Når du vælger en økologisk håndcreme hos Økofamilien, er du garanteret:

 

Vælg sikkert fra vores produktportefølje

Hos Økofamilien har vi bestræbt os på at indkøbe økologiske håndcreme, der fungerer til alle hudtyper – heriblandt skadet hud. Du kan både få en håndcreme uden nogen duft, hvis du foretrækker dette, men vi tilbyder også håndcremer med forskellige dufte så som Cool Rose, Summer Citrus og meget mere. Alle dufte er baseret på æteriske olier.  Du kan også finde 2-i-1-løsninger til både hænder og fødder.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top