Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Økologisk ansigtspleje helt fri for kemi

Hos Økofamilien.dk bestræber vi os hele tiden på, at finde de reneste, økologiske produkter på markedet. Det har derfor taget en del tid og research, at finde en god økologisk ansigtscreme og lignende økologiske hudprodukter, som lever op til vores egne og andres høje standarder indenfor økologi. Det er vi lykkedes med, med en række brands og produkter som du kan finde her i kategorien.

Økologisk ansigtscreme og økologiske olier til hele familien

Når det kommer til vores hud, bør man som forbruger ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vores hud suger alt til sig. Det betyder at huden både optager fugten fra den creme du bruger, men også alle tilsætningsstofferne. Hos Økofamilien finder du imidlertid rene, økologiske produkter, som dækker hudens forskellige behov – helt uden parabener, parfume, petrokemikalier, silikonestoffer eller miljøbelastende indholdsstoffer.

Du kan både købe økologisk ansigtscreme, økologisk creme, ansigtsserum, olier, maske, sæbe og læbepomade m.m. Alt sammen gennemtestede øko produkter, hvis indhold både er allergivenligt og fugtighedsgivende. Bæredygtig luksus for hele familien.

Viser alle 29 resultater

Hvordan er holdbarheden på økologisk ansigtscreme?

Det er et godt og relevant spørgsmål, eftersom det ofte er tilsætningsstofferne, der øger holdbarheden på almindelige hudprodukter. For at sikre holdbarheden på fx. den økologiske hudcreme fra Bettes, er der derfor tilsat små mængder Asp bark ekstrakt. Et naturligt konserveringsmiddel, som ofte bruges til bekæmpelse af bakterier. Ved at blande asp bark ekstrakt med det meget milde konserveringsmiddel kalium sorbate, som virker godt mod skimmel, har Bettes skabt et naturligt konserveringsmiddel, hvis holdbarhed lever op til samtlige sundhedsfaglige krav indenfor området. Så selvom indholdet er økologisk, holder en økologisk creme op til 6 måneder efter åbning og to år uåbnet – ligesom almindelige hudcremer.

Kan en økologisk ansigtscreme være allergifremkaldende?

Når du som kunde køber en økologisk ansigtscreme, er det godt også at tage højde for, om den økologisk creme er allergifremkaldende. For selvom du står med en økologisk ansigtscreme, kan den godt indeholde naturlige ingredienser som giver allergi. Det sker imidlertid kun, hvis du allerede har allergi mod en særlig ingrediens. Er du fx. allergisk overfor kamille, selvom kamille er en mild og helende urt som i sig selv ikke er allergifremkaldende, kan produkter med indhold af kamille, selvfølgelig godt være allergifremkaldende for personer med kamille-allergi. Det er derfor vigtigt, at du altid læser indholdsfortegnelsen igennem, så du undgår at bruge produkter, der kan fremkalde din allergi.

Produkterne fra Bettes er imidlertid lavet så allergivenligt som overhovedet muligt. De ingredienser der bruges er alle naturlige ligesom din egen hud. Det vil til enhver tid give et renere og mere naturligt produkt. Som forbruger behøver du derfor ikke bekymre dig om alverdens E-numre og uforståelige indholdsfortegnelser.

Økofamiliens egne erfaringer med økologisk creme

Ligesom ved alle webshoppens produkter, bruger vi også selv de økologiske hudplejeprodukter, du kan købe i webshoppen. Vi har testet deres effekt og kvalitet på egen hud. Flere af vores økologiske cremer har en lidt tykkere konsistens end almindelige cremer, men det har blot den effekt, at man ikke behøver bruge så meget per gang. Både Bettes  fremstiller økologiske kvalitetsprodukter, som hele familien kan få gavn af. Økologisk luksus, som fugter huden og skaber glæde hos både børn og voksne. Det er i hvert fald sådan vi selv har det med produkterne. Så I får kun de bedste anbefalinger fra vores egen lille øko-familie. Rigtig god fornøjelse med de naturlige produkter.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top