Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Økologisk garn

Det behøver ikke at være dyrt at gøre en forskel. Økologisk garn findes nemlig i mange varianter og prisklasser og der er helt sikkert noget for dig.

Med øko garn tager du et bevidst valg om at gøre en forskel for både miljøet, dig selv og for dyrevelfærden. For med økologisk garn er du sikret et garn der passer på både kloden og din sundhed.

Hvis du lige står og mangler en idé til et nyt strikkeprojekt, kan du lade dig inspirere lige her.

Viser alle 25 resultater

Hvorfor skal du vælge økologisk garn?

Med økologisk garn er du sikret garn uden uønsket kemi og farvestoffer. Du får desuden det reneste garn med alle de gode egenskaber intakt. Vi har researchet grundigt på alt det garn vi har her hos Økofamilien og vi kan stå inde for det hele.

Vælger du vores GOTS certificeret garn fra BC garn, så er du garanteret et 100% kemifrit og helt i orden produkt. Og det behøver bestemt ikke at være dyrt, for BC garn ligger i en konkurrencedygtig prisklasse, så alle kan være med.

 

Hvilket økologisk garn skal du vælge?

Vi har samlet garn til ethvert projekt her i biksen.

Og hvilken type garn du skal vælge, afhænger jo selvfølgelig lidt af projektet.

Du finder et stort udvalg af økologisk bomuldsgarn, som er supergodt at strikke karklude og viskestykker af, som hæklegarn eller til børne- eller sommertøj.

Du finder også et stor udvalg af uld/bomuld, som er vores favorit til babytøj og børnetøj, da du her får fordel af alle uldens gode egenskaber, men i en blødere version, da det hele jo er blandet med bomuld. Især CaMarose sommeruld er i særklasse i kategorien uld/bomuld.

Er du til ren uld, så finder du altså også et kæmpe udvalg af økologisk uld garn i forskellige løbelængder.

Og så har vi selvfølgelig også et fantastisk stort udvalg af silk mohair garn til alt dit lidt mere luksuriøse strik.

Endeligt finder du også et kæmpe udvalg af hør garn, der har så mange fantastiske egenskaber og er et super bæredygtigt garn.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top