Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Deodorant uden aluminium

En deodorant er et af de plejeprodukter som de fleste bruger dagligt. Det sidder på din hud hele dagen og helt indtil du vasker dig igen.

Og så er huden under armene ekstra udsat, da den ofte er fugtig og måske også barberet, hvilket gør den ekstra modtagelig for skadelig kemi.

Derfor er en naturlig deodorant ret væsentlig i forhold til prioritering af naturlige plejeprodukter.

Og naturlige deodoranter er først og fremmest aluminiumsfrie deodoranter. Aluminium er den ingredienser der er svedhæmmende i de fleste deodoranter. Aluminium lukker svedkirtlerne, så kroppen ikke kan komme af med dens affaldsstoffer. Det er det absolut største problem ved aluminium i deodoranter.

Og så handler naturlige deodoranter også om deodoranter, der er baseret på gode og sunde olier (og ikke vand), der er uden parabener, parfumestoffer og æteriske olier.

Viser alle 27 resultater

Hjemmelavet deodorant

Har du mod på selv at kreere din deodorant, så er der to effektive løsninger, som jeg også holder meget af.

Den ene er en hjemmelavet deodorant baseret på kokosolie og natron. Rør ganske enkelt 1 del natron sammen med 5 dele kokosolie og så har du dig en super effektiv og naturlig deodorant.

Den anden naturlige og aliminumsfrie deodorantløsning, som du kan lave hjemme, er citron.

Helt simpelt og enkelt kan du bruge en citronrest eller en citronbåd som deodorant under armene. Det er super effektivt og så dufter det jo også bare friskt og lækkert.

Ved begge overstående løsninger, skal du dog passe på med at bruge dem i nybarberede armhuler.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top