Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Opnå naturlig smertelindring til hele kroppen

Hvis du døjer med smerter i nakken, ryggen eller andre steder, så kan en varmepude virkelig anbefales til at komme smerterne til livs. Varmepuder er en simpel og helt naturlig vej til smertelindring, som kan bruges af dig, der ønsker at komme smerter til livs, eller dig, der blot ønsker en nem måde at inkorporere mere velvære og selvforkælelse i hverdagen.

Viser alle 26 resultater

Vælg varmepuder med hvedekerner for den bedste oplevelse

Der findes et væld af forskellige varmepuder, men her hos Økofamilien har vi prioriteret varmepuder med hvedekerner – og det er ikke tilfældigt. Varmepuder med hvedekerner egner sig utrolig godt til opvarmning og holder på varmen i helt op mod en time ad gangen. Vores varmepuder er ofte aflange i formen, fordi denne egner sig bedst til at forme sig omkring nakke og skulder, hvor mange oftest oplever smerter.

 

Sådan bruger du bedst din varmepude

Det første du skal gøre, inden du bruger din varmepude, er at finde ud af, hvor længe den skal varmes. Du kan varme den i din mikrobølgeovn, hvor det oftest vil tage cirka 3 minutter. Eller også kan du opvarme den i ovnen i 10-15 minutter. Se mere under de enkelte produkter her i kategorien. Hvis du synes, at varmepuden trænger til at blive rengjort, så gøres dette bedst i hånden med en klud og noget sæbevand. Betrækket må du gerne komme i vaskemaskinen.

 

Få økologiske varmepuder til både børn og voksne hos os

Hos Økofamilien finder du KRAV-certificeret varmepuder, der lever op til EU’s regler for økologisk produktion. Du kan hos os finde varmepuder i klassiske farver og størrelser, men du kan også finde varmepuder med søde og børnevenlige designs. Vi har også varmepuder, der er formet specifikt til øjnene, og som både kan bruges kold og varm.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top