Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Kapok rullemadras – et naturlig valg til dit sengemiljø

En kapok rullemadras er en rigtig god investering – både for dig der allerede ejer en kapok madras, men også ovenpå almindelige madrasser. Har du en kapok madras gør kapok rullemadrassen sengen blødere.

Læs meget mere om kapok rullemadrassen og dens fordele i bunden af denne side.

Viser alle 25 resultater

Hvad skal du bruge en kapok rullemadras til?

Kapok madrasser er ofte lidt hårdere end almindelige madrasser. Det skyldes at kapokken fyldes meget tæt i madrassen, eftersom kapokken godt kan flytte sig efter kroppen og falde lidt sammen med tiden. Så for at sikre at en kapok madras holder formen, fyldes den med et større indhold kapok. Ved at bruge en kapok rullemadras, blødgøres sengens overflade markant. Det er derfor en rigtig god idé, at købe din kapok madras og kapok rullemadras sammen.

Har du en almindelig madras, er en kapok rullemadras stadig en virkelig god investering. Herved får du stadig kapokkens temperaturregulerende kvaliteter ind i soveværelset.

En kapok madras er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og med fyld af økologisk kapok – et naturfiber, der vokser vildt i de tropiske regnskove. Kapok er 100% naturligt og anbefales til allergikere, da kapokken indeholder et naturligt antibakterielt stof, som gør det umuligt for husstøvmider, at slå sig ned i kapokken.

Se vores store udvalg af økologiske madrasser

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top