Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Madkasser med rum | Den gode madpakke-løsning

 – Langtidsholdbare madkasser til børn i alle aldre

Har du børn, som har sin daglige gang i vuggestue, børnehave eller i skole? Så kender du også til at smøre og lave madpakker. Med en madkasse i bæredygtige og holdbare materialer holder madkassen i mange år, og du kan være sikker på, at dit barn og maden ikke udsættes for hormonforstyrrende stoffer, der findes i nogle plastik-madkasser.

Hos Økofamilien tilbyder vi et bredt udvalg af madkasser med rum i mange forskellige størrelser og forme. Alle vores madkasser er produceret i rustrift stål, hvilket sikrer lang holdbarhed og høj miljøvenlighed. Faktisk er holdbarheden så god, at disse madkasser vil kunne følge dig resten af livet.

Viser alle 20 resultater

Bæredygtige madkasser med rum til børn

Det skal være sjovt at åbne sin madpakke. Gode madvaner starter nemlig allerede i en ung alder, og både mad og snacks samt madkassen kan være med til at skabe interesse og glæde for mad hos dit barn. For mange børn er det også vigtigt at kunne opdele sin mad. Derfor er en madkasse med rum en oplagt idé. Så kan barnet selv bestemme hvilke grøntsager, frugter, pålæg eller andet, der skal spises med hvad. Med en af vores madkasser i rustfrit stål, kan du også lade dit barn bestemme udseendet helt selv. Vi anbefaler, at man køber nogle flotte og spændende klistermærker, som passer til barnets interesser og ønsker.

Vores sortiment i denne kategori er også bredere end den klassiske madkasse. Hos os finder du bl.a.:

  • Madposer i GOTS certificeret økologisk bomuld 
  • Snackbags i GOTS certificeret økologisk bomuld

Alle madposer og -kasser er fremstillet i bæredygtige og naturlige materialer. Vi tilbyder også forskellige størrelser inden for alle kategorierne – se meget mere herunder. Hvis du også ønsker at sende dit barn i skole med en bæredygtig drikkedunk i rustfrit stål, kan du finde den her.

En holdbar madkasse til brug resten af livet

I en travl hverdag med børn, der skal i skole, kan man med fordel vælge den nemme løsning. I forbindelse med madpakker, er den nemme løsning ovenikøbet også den billigste på sigt. Plastikposen er – desværre – en populær løsning endnu, når det kommer til at pakke madpakker. Men hvis man giver sit barn blot én plastikpose med om dagen, har man faktisk brugt cirka 1 kg. plastik på blot et år – det aftryk fjernes helt, hvis man i stedet bruger en madkasse i stål.

Vi ønsker at gøre det nemt for alle at købe holdbare og miljøvenlige produkter til hjemmet, til køkkenet og til madpakken. Ønsker du at vide mere om vores sortiment inden for madpakker med rum, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 74 81 31 eller e-mail hej@okofamilien.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
Haps Nordic
Pulito
Yummii Yummii
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen