Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

CaMaRose

Økologisk kvalitetsgarn til en overkommelig pris. Det er lige, hvad du får, når du lægger CaMaRose i kurven til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Danske CaMaRose blev grundlagt i 2010 og laver i dag noget af det allerbedste økologiske garn på markedet. Vægter du dyrevelfærd, miljø og etik højt, er garnet fra CaMaRose også et oplagt valg. Vi er især faldet pladask for deres sommeruld, som er blødt, lækkert og kan bruges til både børn og voksne.

CaMaRose forkæler dine strikkepinde med økologisk kvalitetsgarn

 

Økologisk garn er lækkert. Bæredygtigt. Og så er det lavet i en god kvalitet, der holder år efter år. Derved tænker de fleste også, at det må være et dyrt bekendtskab. Det behøves det ikke nødvendigvis at være.

 

Danske CaMaRose står bag et stort udvalg af økologisk kvalitetsgarn til en overkommelig pris. Vi kan garantere, at kreativiteten får frit spil, når du ser garnets mange fine farver og strukturer. Her er noget for enhver smag – uanset om du er til jordnære toner eller farverige udskejelser.

 

Populær dansk garnproducent med styr på tidens tendenser

Trine Bertelsen har helt styr på dét med at strikke en god strikke- eller hækleopskrift sammen. Derfor startede CaMaRose som en webshop, hvorpå hun solgte kreative opskrifter, hun selv havde udviklet. Siden er hun begyndt at importere garn i eget navn – med stor succes.

 

CaMaRose har styr på tidens tendenser. Det ses tydeligt i udvalget af garn – både når det gælder farver og typer. Den moderne forbruger kalder også på flere bæredygtige valg i hverdagen. Dette imødekommer CaMaRose. Deres mission er at samarbejde med leverandører, der overholder etiske og miljømæssige regler, når garnet produceres – både over for dyr, mennesker og miljø.

 

CaMaRose er derfor garant for:

  • Kvalitet
  • Økologi
  • Dyrevelfærd og omtanke.

 

Stort udvalg af CaMaRose garn hos Økofamilien

Hos Økofamilien er vi vilde med CaMaRose. Faktisk mener vi, at de laver noget af det allerbedste økologiske garn på markedet. Og vi kan mærke, at vores kunder er enige. CaMaRoses popularitet er ikke til at tage fejl af.

 

Har du set de forskellige garntyper fra CaMaRose? Gå på udkig i udvalget af bl.a.:

  • Økologisk hverdagsuld
  • Følgetråd
  • Uld/bomuldsgarn
  • Hørgarn.

 

Især den økologiske sommeruld, som er en blanding af uld og bomuld, er en favorit hos os. Men hver garntype fra CaMaRose kan noget helt specielt.

 

Søger du inspiration til dit næste strikkeprojekt? Vi har samlet en lang række strikkeopskrifter fra danske strikkedesignere lige her.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top