Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Glimmer er vel ikke løsningen på vores miljømæssige problemer?

Nej! Men glimmer spreder glæde, magi og smil på læben, og derfor er det helt fantastisk, at vi ikke længere behøver fravælge den farverige, glitrende og festlige humørspreder for at passe på vores natur.

På kreaområdet er glimmer flittigt brugt i både skoler, daginstitutioner og derhjemme. Så her kan man altså gøre en virkelig vigtig forskel, hvis man skifter den traditionelle plastikglimmer ud med naturligt, bionedbrydeligt glimmer. Traditionel plastikglimmer er nemlig lavet af PET som aldrig nedbrydes i naturen. Og plastikpartiklerne i glimmer er så små, at det ganske enkelt er mikroplast som havner i naturen og særligt ude i havene, hvor de spises af fisk og andre små havdyr, der fejlagtigt tror, det er føde.

Vi har fundet et skønt udvalg af 100%  bionedbrydeligt glitter hos den danske virksomhed EcoSparkles i deres serie SHIMMER. Så nu kan du og ungerne bare slå jer løs – Shimmer kan bruges både som hobby glimmer og glimmer til ansigtet. Find vores udvalg af forskellige farver lige herunder.

Viser alle 22 resultater

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
EcoSparkles
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen