Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Glimmer er vel ikke løsningen på vores miljømæssige problemer?

Nej! Men glimmer spreder glæde, magi og smil på læben, og derfor er det helt fantastisk, at vi ikke længere behøver fravælge den farverige, glitrende og festlige humørspreder for at passe på vores natur.

På kreaområdet er glimmer flittigt brugt i både skoler, daginstitutioner og derhjemme. Så her kan man altså gøre en virkelig vigtig forskel, hvis man skifter den traditionelle plastikglimmer ud med naturligt, bionedbrydeligt glimmer. Traditionel plastikglimmer er nemlig lavet af PET som aldrig nedbrydes i naturen. Og plastikpartiklerne i glimmer er så små, at det ganske enkelt er mikroplast som havner i naturen og særligt ude i havene, hvor de spises af fisk og andre små havdyr, der fejlagtigt tror, det er føde.

Vi har fundet et skønt udvalg af 100%  bionedbrydeligt glitter hos den danske virksomhed EcoSparkles i deres serie SHIMMER. Så nu kan du og ungerne bare slå jer løs – Shimmer kan bruges både som hobby glimmer og glimmer til ansigtet. Find vores udvalg af forskellige farver lige herunder.

Viser alle 25 resultater

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top