Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Naturlige og økologiske vaskemidler

Vi har samlet et fantastisk udvalg af naturlige og økologiske vaskemidler, som både er gode for din hud og for miljøet. Alle vaskeprodukter er uden farve, duft og konserveringsmidler. Du kan købe de fleste af vores vaskeprodukter i 5-liters dunke og på den måde lave dit eget lille refill system. Det sparer miljøet for en hel masse unødig emballage.

I denne kategori finder du også helt eminente – og naturlige – pletfjerningsmidler, med garanteret effekt.

Bor du, som mig, på landet og er du derfor ikke tilknyttet et kommunalt rensningsanlæg, så er det en rigtig god idé, at undgå vaskemidler med fosfat, som er meget miljøbelastende. Alle vores vaskeprodukter her er fosfatfrie.

Viser 1–72 af 80 resultater

Økologisk behandling af dit tøj og dine tekstiler

Hos Økofamilien forhandler vi en række økologiske produkter til vask, pletfjerning og tørring af tøj og tekstiler. Her på siden finder du en stort udvalg af økologiske vaskemidler, som er gode for din hud – og for miljøet. Alle vores produkter er naturlige, økologiske og derfor også til gavn for miljøet. Vores vaskeprodukter indeholder hverken farve, konserveringsmidler eller duft, men er baseret på naturens egne ressourcer såsom kokosolie, plantesæber og mælkesyre.

Vask med hensyn til miljøet

Udover at vores vaskemidler er 100 % økologiske, er plastemballagen forsøgt mindsket så meget som muligt. Vores vaskemidler kan derfor fås i 1-, 5- og 10-liters dunke, hvor du på den måde kan spare miljøet for unødig plastemballage. I vores udvalg af produkter til vask af tøj og tekstiler finder du også vaskenødder. Vaskenødder, som også kaldes sæbebær, har flere forskellige formål og kan med fordel bruges til tøjvask, shampoo og til rengøring. Sæbebærret virker på samme måde som almindelig sæbe, hvor de vaskeaktive stoffer aktiveres ved vask på 30 grader. Ved tøjvask tilføjer du sæbebærret inden i tromlen med tøjet, hvor de især fungerer godt til skånsomme vaske af f.eks. silke og uld.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
BioBaula
Biogan
byoms
Cocoon Company
Haps Nordic
Hedenhus
Lundegaardens
Naturligolie
På Stell
Pargaard
Pulito
The Organic Company
Ulrich Natürlich
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen