Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Naturlige og økologiske vaskemidler

Vi har samlet et fantastisk udvalg af naturlige og økologiske vaskemidler, som både er gode for din hud og for miljøet. Alle vaskeprodukter er uden farve, duft og konserveringsmidler. Du kan købe de fleste af vores vaskeprodukter i 5-liters dunke og på den måde lave dit eget lille refill system. Det sparer miljøet for en hel masse unødig emballage.

I denne kategori finder du også helt eminente – og naturlige – pletfjerningsmidler, med garanteret effekt.

Bor du, som mig, på landet og er du derfor ikke tilknyttet et kommunalt rensningsanlæg, så er det en rigtig god idé, at undgå vaskemidler med fosfat, som er meget miljøbelastende. Alle vores vaskeprodukter her er fosfatfrie.

Se vores store vasketøjsguide her.

Viser alle 70 resultater

Økologisk behandling af dit tøj og dine tekstiler

Hos Økofamilien forhandler vi en række økologiske produkter til vask, pletfjerning og tørring af tøj og tekstiler. Her på siden finder du en stort udvalg af økologiske vaskemidler, som er gode for din hud – og for miljøet. Alle vores produkter er naturlige, økologiske og derfor også til gavn for miljøet. Vores vaskeprodukter indeholder hverken farve, konserveringsmidler eller duft, men er baseret på naturens egne ressourcer såsom kokosolie, plantesæber og mælkesyre.

Vask med hensyn til miljøet

Udover at vores vaskemidler er 100 % økologiske, er plastemballagen forsøgt mindsket så meget som muligt. Vores vaskemidler kan derfor fås i 1-, 5- og 10-liters dunke, hvor du på den måde kan spare miljøet for unødig plastemballage. I vores udvalg af produkter til vask af tøj og tekstiler finder du også vaskenødder. Vaskenødder, som også kaldes sæbebær, har flere forskellige formål og kan med fordel bruges til tøjvask, shampoo og til rengøring. Sæbebærret virker på samme måde som almindelig sæbe, hvor de vaskeaktive stoffer aktiveres ved vask på 30 grader. Ved tøjvask tilføjer du sæbebærret inden i tromlen med tøjet, hvor de især fungerer godt til skånsomme vaske af f.eks. silke og uld.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top