Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Berig dit drikkevand med sunde mineraler

Kulstænger gør dit drikkevand blødt og velsmagende. Og så beriger det drikkevandet med en masse sunde mineraler, som din krop har brug for.

Mineralindholdet i aktivt kul er bla. jern, calcium, magnesium, fosfat og zink.

Økofamiliens erfaringer med Kishu Binchotan

Kul er blevet en del af vores hverdag herhjemme. Vi har altid kulrenset vand på køl – det smager altså bare en tand bedre.

Til at begynde med rensede vi faktisk bare vores drikkevand direkte i karaflen, men efterhånden voksede behovet for at indrage det rene vand i flere af køkkenprocesserne. Det er altså bare som om kaffen smager lidt bedre med kulrenset vand:-)

Så nu har vi investeret i en stor glasbeholder med tappehane, hvor der fast ligger en kulstang og renser løs. Det fungerer super godt.

Viser alle 5 resultater

Rens dit drikkevand med aktivt kul

Aktivt kul kan rense dit drikkevand for pesticider, tungmetaller, flourstoffer, klor og kemikalier.

Kulstængerne, som også kaldes Kishu Binchotan, lægges ned i dine vandkarafler, hvor de tiltrækker alle de skadelige stoffer.

Du kan også med stor fordel lægge en kulstang i en større beholder, som du så kan tappe af løbende og bruge til at fylde karafler op med – men også til din kaffe og din madlavning.

Hvad er aktivt kul?

Vores aktive kul fra Kulsort er af en særlig sort egetræ, som brændes ved 600-700 grader af tre omgange – først langsomt og derefter ved de høje temperatur.

Brændingen foregår i særlige lerovne og hele brændingsprocessen giver kullet dets særlige egenskaber. Kullet afkøles langsomt i dets egen aske.

Foruden at kunne rense dit drikkevand for skadelige kemikalier, kan aktivt kul også bruges til ar rense luften og stabilisere luftfugtigheden indendørs. Det giver et godt og sundt indeklima.

Og så kan du bruge kulstænger til at fjerne lugt fra fodtøj, køleskab eller måske en sportstaske.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
Kulsort
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen