Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Et frisk look med lidt økologisk blush på kinderne

Lidt rødt på kinderne kan være prikken over I´et både til hverdag og til fest. Og her finder du økologisk blush og highlightere i mange smukke farver, som alle har det tilfælles, at de er baseret på naturlige ingredienser og så mange økologiske ingredienser som overhovedet muligt.

Det giver mening, da det jo er noget du kommer til at påføre direkte på din hud. Og huden er faktisk det største organ på din krop. Den suger alt til sig og derfor betyder det altså virkelig noget at passe godt på den og udvælge plejeprodukter med omhu.

Viser alle 27 resultater

Blush og highlightere i refill version

Vi er ret begejstrede for ZAO´s makeup. Også fordi de vægter miljø og bæredygtighed højt. Du kan derfor gemme din bambusemballage og købe en refill version af din blush, næste gang du løber tør. Det giver virkelig mening for både miljø og for din økonomi. For der kan være mange penge at spare.

 

Vi gør opmærksom på at ZAO´s blush og highlightere indeholder duft. Det gør de fordi der er enkelte olier i dem, som kan dufte lidt grimt. Men parfumen, der er tilsat, er både naturlig og hypoallergen og tilsat i en meget lille mængde.

Vil du se endnu mere af ZAO´s økologiske makeup, så finder du et overblik lige her

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top