Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

CaMaRose Lamauld

Danske CaMaRose er garant for kvalitetsgarn til en god pris. Faktisk mener vi, at de laver noget af det allerbedste økologiske og bæredygtige garn i branchen – og så har de helt styr på dyrevelfærd. CaMaRose lamauld har en helt særlig isoleringsevne og er varmere end almindelig uld. Derfor er det især perfekt til trøjer og tæpper. Hvilken farve er du på udkig efter?

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Strik varme trøjer og tæpper med CaMaRose lamauld

Almindelig uld er et dejligt varmt materiale. Men fiberen i lamauld er hul, hvilket giver den en ekstraordinær isoleringsevne. Derfor er lamauld noget særligt, da det er varmere end almindelig uld.

 

Så hvilket strikkeprojekt skal du kaste dig ud i? CaMaRose lamauld er  garn, der både er blødt og lækkert. Garnet har ikke været igennem en superwash og har dermed ikke mistet sine temperaturregulerende egenskaber.

 

Uanset om det er en trøje, en hue eller et tæppe, der skal trylles frem på pindene – så er lamauld fra den danske producent CaMaRose et godt køb.

 

Et godt og bæredygtigt valg

CaMaRose lamauld er farvet og spundet i Peru – med hensyn til både miljø, mennesker og dyr. Som det skal være. Der er desuden intet lanolin (olie fra uld) at finde i denne garntype, hvilket gør den ideel til personer, der er allergiske over for netop dette.

 

Og der er selvfølgelig heller ingen skadelige kemikalier eller farvestoffer i det bløde garn. Til gavn for både dig og dine børn.

 

CaMaRose lamauld:

  • Moderne kvalitetsgarn til en overkommelig pris
  • 50% lamauld, 50% peruviansk højlandsuld
  • Løbelængde pr. 50 gr.: 100 m.
  • Anbefalet pindestørrelse: 4,5-5 mm.
  • Strikkefasthed: 17-18 masker på 10 cm.

 

Denne garntype er ren uld, og derfor kan den vaskes på uldvask ved max 30 grader.

 

Få CaMaRose lamauld sendt lige til døren – i plastfri emballage

Kig vores store udvalg af CaMaRose lamauld igennem, vælg dine yndlingsfarver, og læg dem i kurven. Så står vi klar til at pakke dit garn med den største nøjsomhed. Selvfølgelig i plastfri emballage.

 

Mangler du inspiration til dit næste strikkeprojekt? Så tag et kig i vores strikkeunivers. Her har dygtige danske designere været kreative og skabt en lang række strikkeopskrifter, som er lige til at gå i gang med. Og vi har selvfølgelig noteret vores anbefalinger til, hvilket økologisk garn der vil passe til.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top