Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Semilla Silkbloom fra BC Garn

Vil du forkæle dig selv eller én, du holder af? Put økologisk uld-silkegarn på pindene, og strik en smuk trøje eller fin vest, der vil skabe glæde i mange år fremover. Silken giver tøjet et særligt skær og en luksuriøs fornemmelse – og gør uldgarnet ekstra blødt og behageligt. Hos Økofamilien finder du et bredt udvalg af Semilla Silkbloom fra BC Garn – nu er det bare op til dig at finde de helt rigtige farver til dit strikkeprojekt.

Oplev den luksuriøse blanding af uld og silke i Semilla Silkbloom

 

Vi har alle fortjent lidt forkælelse engang imellem. En smuk kage, en tiltrængt massage – eller fornemt uld-silkegarn på strikkepindene.

 

Semilla Silkbloom er den perfekte blanding af uld og silke. Begge materialer har temperaturregulerende egenskaber, som gør garnet ideelt til både sommer- og vintergarderoben. Men vi kan ikke få øjnene væk fra den smukke glans, som silken giver garnet. Det tilsætter et luksuriøst strejf til alle kreationer, du skaber.

 

Det lækre garn kan bruges til mange forskellige strikkeprojekter. Både til voksne, børn og babyer. Det kan det, da silken giver garnet en dejlig blød fornemmelse, som huden vil værdsætte.

 

Blødt garn med dyrevelfærd i højsædet

Semilla Silkbloom er skabt i den fineste kvalitet af ren uld fra Argentina og silke fra Indien, som er blevet farvet og spundet i Italien.

 

Her er tale om GOTS certificeret økologisk uld, hvor dyrene er blevet kræset om. Fårene har haft gode levevilkår, hvor de bl.a. er sluppet for den smertefulde Mulesing-behandling.

 

Eri silken er udvundet med omtanke for naturens dyrebare insekter. Silkelarven tages forsigtigt ud af puppen inden høst, så den kan udvikle sig til en sommerfugl. Og det er desværre langt fra normal praksis – andre steder koges silkeormene levende.

 

Når du lægger Semilla Silkbloom fra BC Garn i kurven, støtter du dermed den gode dyrevelfærd.

 

Semilla Silkbloom:

  • Blødt og luksuriøst garn fra BC Garn
  • GOTS certificeret økologisk garn
  • 75% uld, 25% silke
  • Løbelængde pr. 50 g.: 200 m.
  • Anbefalet pindestørrelse: 2,5 mm.
  • Strikkefasthed: 31 masker på 10 cm.

 

Semilla Silkbloom er et lækkert valg fra danske BC Garn

Uld-silkegarn føles dejlig blødt. Leder du efter et billigere alternativ, er Bio Balance fra BC Garn et oplagt valg. Her får du samme gode egenskaber fra ulden – dog kommer blødheden fra bomuld i stedet for silke.

 

Søger du inspiration til dit næste strikkeprojekt? Du er altid velkommen i vores strikkeunivers. Du behøves ikke banke på – døren er altid åben.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top