Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Klean Kanteen termokop

Dampende, varm kaffe eller te hører sig til. Uanset om du sidder i myldretrafikken en mandag morgen eller er ude og strække benene en søndag eftermiddag. Klean Kanteen står bag en række termokopper og termokrus, som brillerer i både udseende, kvalitet og funktion. Termokoppen TKWide kan eksempelvis holde kaffen varm i op til 11 timer. Hvilken farve holder du mest af? Find din nye Klean Kanteen termokop – og et bredt udvalg af tilbehør – her hos Økofamilien.

Viser alle 26 resultater

En Klean Kanteen termokop holder en livstid

En kop kaffe er ofte prikken over i’et, når man vender verdenssituationen med en god veninde på den ugentlige gåtur rundt i gader og stræder. Og hvem kan sige nej til en kold smoothie, når kroppen skal have lidt D-vitamin på en skøn sommerdag.

 

En termokop er din redning, når du gerne vil have lækre drikke med på farten. Den isolerende effekt gør, at kaffen holder sig varm, og limonaden stadig giver en forfriskende, kold fornemmelse i ganen, selvom du har været på farten i flere timer.

 

Klean Kanteen står bag en række termokrus og termokopper, som lever op til alle krav inden for både kvalitet, funktion og design.

 

Til kolde og varme to go-fornøjelser

Kender du en lokal café, som laver den lækreste to go-kaffe? Vil du gerne passe på miljøet og dermed undgå engangsemballage, kan du spørge baristaen, om de vil hælde kaffen i din medbragte termokop eller termokrus. Dermed kan du få fornøjelsen af lækre to go-drikke uden at gå på kompromis med dine grønne principper.

 

En Klean Kanteen termokop er værd at investere i. Det er den, da den er:

 

  • skabt i det bæredygtige materiale stål.
  • yderst holdbar.
  • fri for kemi og farlige stoffer.
  • skabt til både kolde og varme drikke.

 

Vi anbefaler, at du vasker termokruset i hånden. Den isolerende effekt kan nemlig blive beskadiget efter en tur i opvaskemaskinen.

 

Amerikansk virksomhed med fingeren på klimapulsen

Vi elsker virksomheder, der går forrest, når det gælder grønne valg, der gør en forskel. Derfor har vi altid haft produkter fra Klean Kanteen i vores udvalg. Siden 2004 er de gået forrest på markedet for drikkedunke i stål.

 

Er du på udkig efter en simpel og moderne termokop i lækker kvalitet? Hos os finder du både termokrus, termokopper og tilbehør fra Klean Kanteen. Vi giver fri fragt til pakkeshop ved køb for min. 499 kr. –  og så pakker vi selvfølgelig din ordre uden brug af plast.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top