Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

En økologisk produktion er en klimabevidst produktion

Når du vælger økologi, vælger du ikke blot en klimabevidst produktion, men du prioriterer også dig og de kære i dit hjem. Når det handler om tøj og bomuldsartikler, er der en stor fordel i at vælge det, der er økologisk produceret. Bomuld er i sig selv et naturprodukt, som vi kan ånde i, og som ikke afgiver mikroplast til vores vandmiljø. Desværre er bomuld også en af de mest sprøjtede afgrøder i verden, og sprøjteafgiften kan være sundhedsskadelig.

Viser alle 20 resultater

Vælg en mulepose i økologisk bomuld

En af de helt store syndere i miljøforureningen er plastikartikler, og derfor kan du nu også finde økologiske muleposer hos Økofamilien, som du kan have under armen, når du skal handle eller pakke til en get-away. Bomuld er enormt ressourcekrævende at producere, og i den konventionelle produktion bruges der store mængder af pesticider og vand. Hvis I er en familie med småbørn, er det smart at prioritere økologisk produktion, fordi særligt helt små børn er ret følsomme overfor de giftige stoffer, der er i den konventionelle produktion.

 

Fordelene ved at vælge økologiske muleposer

Udover at de økologiske muleposer er miljøvenlige og har et meget mindre fodaftryk på miljøet end plastikposer, så er de også mere holdbare og omkostningseffektive. Hos Økofamilien har vi flotte, GOTS-certificeret produkter i diverse designs, størrelser og mønstre. Du kan også finde mindre pocket-tasker, der kan holde alle dine muleposer samlet. Den kan du med fordel have liggende i bilen, så du altid har en mulepose klar til indkøb eller lignende.

 

Hos Økofamilien går vi op i din sundhed

Når du vælger en økologisk mulepose hos Økofamilien, har vi sørget for, at produkterne er certificeret, og at vi kan stå inde for vores varekollektion. Du kan med sikkerhed undgå hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer og vide, at produktionen af vores muleposer har været miljøvenlig.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top