Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Silikoneposer der kan bruges igen og igen

Vil du gerne skære ned på din families plastikbrug? I mange familier ønsker man at nedsætte sit aftryk på miljøet, og en genanvendelig erstatning for engangsplastikposer er en yderst effektiv måde at gøre lige netop dette. Vidste du eksempelvis, at man kan nedsætte sit plastikforbrug med et helt kilo om året ved blot at bruge én pose mindre om dagen?

Hos Økofamilien anbefaler vi de praktiske Stasher Bags til opbevaring og opvarmning af mad samt til at smide i sous vide-gryden, hvis man har sådan en. Disse poser kan bruges igen og igen, og de er desuden rigtig nemme og hurtige at rengøre.

Viser alle 23 resultater

Det skal være nemt at leve miljøvenligt

De bedste bæredygtige løsninger giver – ud over en lavere miljøpåvirkning – også en nemmere hverdag. Med den gennemsigtige og robuste Stasher Bag får du fuldt overblik over din mad i køleskabet og i fryseren – og så kan du smide posen direkte i ovnen eller mikrobølgeovnen!

Vores sortiment består af genanvendelige poser i en række forskellige størrelser og farver. Poserne er ret praktiske – de kan køles, fryses, puttes i mikrobølgeovnen og i ovnen (op til 210 grader), og så kan du skrive på dem med en whiteboard-pen.

Hvis de med tiden får lidt misfarvninger kan man med fordel bruge eddike og natron til at fjerne dem med, og hvis det ikke virker, så har vi et andet tip i ærmet også.

Har du Stasher bags i Clear eller lysere udgaver, så er den bedste måde at fjerne misfarvninger på, faktisk at lade solen gøre arbejdet. Hvis du lægger dine poser ud i solen et par timer eller 3, så vil UV-strålerne arbejde på at fjerne misfarvningerne.

Det kræver jo selvfølgelig, at den er fremme på himlen 🙂

Madlugt kan du fjerne ved at lægge dine stasher bags i ovnen ved 175 grader i 8-10 minutter.
Sørg for at de køler ned igen, inden du tager fat i dem.

Du kan også lægge dem i blød i varmt vand med lidt eddike og salt i en times tid. Det kan også hjælpe.

Stasher Bag er en amerikansk virksomhed og producent, som er opstået ud af zero-waste bevægelsen. Poserne fremstilles i hårdfør platinum silikone, hvilket består af primært sand og oxygen. Det er den reneste type af silikone på markedet. Poserne indeholder absolut ingen form for skadelig kemi, og de kan således bruges trygt til opbevaring af mad, toiletsager, elektronik og alt muligt andet. Når du køber en Stasher Bag støtter du endvidere miljøorganisationer som ”1% for the Planet” samt kvinde-empowerment formål.

Alternativet – plastfrie fryseposer og affaldsposer

Hvis du ikke ønsker at købe Stasher Bags, men stadig gerne vil bruge mindre plastik, kan du med fordel kigge i vores sortiment inden for plastfrie fryseposer og affaldsposer. Disse poser er fremstillet i bioplasttypen PHA, hvilket er baseret på planterester.

Har du spørgsmål til Stasher Bags eller vores andre produkter, som giver dig mulighed for en hverdag med mindre plastik, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 74 81 31 eller e-mail hej@okofamilien.dk. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top