Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Silikoneposer der kan bruges igen og igen

Vil du gerne skære ned på din families plastikbrug? I mange familier ønsker man at nedsætte sit aftryk på miljøet, og en genanvendelig erstatning for engangsplastikposer er en yderst effektiv måde at gøre lige netop dette. Vidste du eksempelvis, at man kan nedsætte sit plastikforbrug med et helt kilo om året ved blot at bruge én pose mindre om dagen?

Hos Økofamilien anbefaler vi de praktiske Stasher Bags til opbevaring og opvarmning af mad samt til at smide i sous vide-gryden, hvis man har sådan en. Disse poser kan bruges igen og igen, og de er desuden rigtig nemme og hurtige at rengøre.

Viser alle 41 resultater

Det skal være nemt at leve miljøvenligt

De bedste bæredygtige løsninger giver – ud over en lavere miljøpåvirkning – også en nemmere hverdag. Med den gennemsigtige og robuste Stasher Bag får du fuldt overblik over din mad i køleskabet og i fryseren – og så kan du smide posen direkte i ovnen eller mikrobølgeovnen!

Vores sortiment består af genanvendelige poser i en række forskellige størrelser og farver. Poserne er ret praktiske – de kan køles, fryses, puttes i mikrobølgeovnen og i ovnen (op til 150 grader), og så kan du skrive på dem med en whiteboard-pen.

Stasher Bag er en amerikansk virksomhed og producent, som er opstået ud af zero-waste bevægelsen. Poserne fremstilles i hårdfør platinum silikone, hvilket består af sand og karbon. Det er den reneste type af silikone på markedet. Poserne indeholder absolut ingen form for skadelig kemi, og de kan således bruges trygt til opbevaring af mad, toiletsager, elektronik og alt muligt andet. Når du køber en Stasher Bag støtter du endvidere miljøorganisationer som ”1% for the Planet” samt kvinde-empowerment formål.

Alternativet – plastfrie fryseposer og affaldsposer

Hvis du ikke ønsker at købe Stasher Bags, men stadig gerne vil bruge mindre plastik, kan du med fordel kigge i vores sortiment inden for plastfrie fryseposer og affaldsposer. Disse poser er fremstillet i bioplasttypen PHA, hvilket er baseret på planterester.

Har du spørgsmål til Stasher Bags eller vores andre produkter, som giver dig mulighed for en hverdag med mindre plastik, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 74 81 31 eller e-mail hej@okofamilien.dk. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
Stasher
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen