Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Semilla Melange fra BC Garn

Uld har nogle helt særlige evner, da det både gør tøjet isolerende, temperaturregulerende og vandafvisende. Derfor kan man ikke komme udenom uldgarn, når lageret skal fyldes op til de næste mange strikkeprojekter. Semilla Melange fra BC Garn er økologisk uldgarn, der er produceret i den reneste form. Uldgarnet er kartet og har en smuk melering, der giver dit strik liv. En perfekt ingrediens til vinterens huer, vanter og trøjer.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Semilla Melange: Smukt uldgarn med masser af liv

 

Det er værd at kigge mod økologiske horisonter, når du skal vælge uldgarn til vinterens strikkeprojekter. Meget af det uldgarn, du finder i butikkerne, har nemlig mistet mange af uldens unikke egenskaber. De er gået i vasken under den kemiske behandling ‘superwash’.

 

Behandlingen virker tillokkende, fordi den sikrer, at ulden ikke kradser. Men den gør intet godt for ulden. Den fjerner faktisk nogle af uldens superkræfter. Ubehandlet uld er nemlig:

 

  • Isolerende mod både varme og kulde
  • Temperaturregulerende
  • Vand- og smudsafvisende
  • Antibakterielt

 

Ønsker du at strikke disse gode egenskaber ind i vinterens trøjer, huer og vanter – ja, så er det økologisk uldgarn, du skal på udkig efter. Her er Semilla Melange fra BC Garn et populært valg.

 

Smuk melering og rustik karakter

Semilla Melange er spundet af 100% uld fra Argentina, som herefter er farvet og spundet i Tyrkiet. Faktisk er det én af de mest populære garnnøgler fra BC Garn.

 

Her hos Økofamilien har Semilla Melange også en særlig plads i strikkekurven. Det er nemlig blødere end andre garntyper i 100% uld. Desuden har garnet en særlig iøjnefaldende effekt, da det er kartet. Det gør garnet rustikt i udtrykket, da det har små løkker, der giver ekstra volumen.

 

Læg også mærke til garnets smukke melering, der giver dit strik masser af liv.

 

Semilla Melange:

  • Kvalitetsgarn fra BC Garn
  • GOTS certificeret økologisk uldgarn
  • 100% uld
  • Løbelængde pr. 50 g.: 175 m.
  • Anbefalet pindestørrelse: 3,5-4 mm.
  • Strikkefasthed: 24 masker på 10 cm.

 

Materialer, der er lavet af ren uld, skal vaskes i hånden. Brug gerne vaskemiddel med lanolin – du finder vores udvalg her.

 

Bæredygtigt uldgarn med plastfri forsendelse

Hvilke strikkeprojekter har du i kalenderen til vinterens kolde måneder? Hvis du mangler inspiration, byder vi gerne velkommen i vores strikkeunivers. Her har vi samlet en lang række opskrifter fra dygtige danske strikkedesignere. Ved hver opskrift finder du vores forslag til, hvilket økologisk garn du kan bruge.

 

Værsgo at gå på opdagelse i vores udvalg af Semilla Melange fra BC Garn.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top