Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Klean Kanteen madkasse

Vi lægger både tid, omtanke og kærlighed i den mad, vi laver til os selv og vores familie. Giv lækkerierne den bedste rejse ud i verden med en madkasse fra Klean Kanteen. Miljøet vil takke dig for at vælge en madkasse i stål, da den tåler hverdagens slag og dermed holder hele livet. Rustfrit stål er desuden ét af de reneste materialer til opbevaring af fødevarer. Velkommen til vores udvalg af miljøvenlige madkasser fra Klean Kanteen.

Viser alle 2 resultater

En Klean Kanteen madkasse holder hele livet

Hver dag skal vi fylde os selv og vores børn med sundt brændstof, der giver energi til dagens aktiviteter. En god morgenmad er første skridt, en lækker madpakke er det næste.

 

Når vi pakker frokosten ned, fortjener den et rent sted at bo. Rustfrit stål er et af de reneste materialer til opbevaring af fødevarer. Her er ingen potentielt skadelige stoffer, der kan ende i mavesækken.

 

Klean Kanteen har skabt et bredt udvalg af flotte madkasser i stål i forskellige størrelser. Madkasserne passer til både børn og voksne, der skal have en sund frokost med på farten – uanset om turen går til skole, arbejde eller stranden.

 

Rustfrit stål er et rent og bæredygtigt materiale

Madkasserne fra Klean Kanteen er lavet i rustfrit stål og har et låg skabt af stål og fødevaregodkendt silikone, som slutter tæt.

 

En god madkasse skal ikke kun være skabt uden kemi. Den skal også kunne holde til noget. Klean Kanteen madkasser i stål kan tåle de knubs, som hverdagen ofte byder på. Det giver dig en madkasse, der holder hele livet.

 

Rustfrit stål absorberer ikke lugte eller smage fra de fødevarer, du kommer i madkassen. Heller ikke kødsovs, hvidløg eller syltede agurker.

 

Der er derfor flere grunde til at betale lidt ekstra og vælge en madkasse i stål, da de:

 

  • holder hele livet.
  • er fri for kemi.
  • er nemme at rengøre (tåler opvaskemaskine).
  • ikke absorberer lugte og smage.

 

Fjern engangsplasten fra din hverdag – skridt for skridt

Der er mange valg at tage i løbet af dagen. Heldigvis kan mange af dem gøres bæredygtige. Og det er også Klean Kanteens vision.

 

Klean Kanteen er en amerikansk, familieejet virksomhed, der har lavet drikkedunke og madkasser af stål siden 2004. Madkasserne fra Klean Kanteen er skabt med kærlighed til naturen og en mission om at erstatte engangsplast.

 

Hvilken størrelse skal din madkasse have? Når du har gennemført din ordre, lover vi at pakke den bæredygtigt ind – og at donere 1% af vores omsætning til Plant et Træ.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top