Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Miljøvenlige rengøringsmidler

Rengøringsmidler behøver ikke være fyldt med kemi for at kunne bekæmpe hverdagens støv og snavs. Miljøvenlige rengøringsmidler er baseret på naturens egne ingredienser og er derfor fri for både parfume, klor og andre stoffer, der kan øge risikoen for allergi. Og de virker mindst lige så godt som de traditionelle rengøringsmidler, du finder i supermarkedet. Udskift også gerne dine skuresvampe og klude med nogle, der er fri for skadelig mikroplast. God fornøjelse med den grønne rengøring.

Viser alle 33 resultater

Miljøvenlige rengøringsmidler til rengøring med omtanke

Rengøring er en sur tjans, synes de fleste. Men det vil glæde dig at høre, at du nemt kan gøre rent uden at skade miljøet unødigt.

 

I dag findes der et stort udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler. Og her er ikke tale om sæbe og skuremidler, der kun kan klare den lette rengøring. Tværtimod. Grønne rengøringsmidler er mindst lige så skrappe mod snavs, bakterier og genstridige pletter, som traditionelle rengøringsmidler er.

 

Hos Økofamilien finder du kun rengøringsmidler, der er baseret på naturens egne ingredienser. Dermed styrer du let og fornemt uden om både brug af kemi, parfume, klor og andre stoffer, der kan øge risikoen for allergi hos dig og din familie.

 

Rengøringsmidler uden brug af vand

Bæredygtige rengøringsmidler er ikke kun fri for kemi. Faktisk har nogle producenter helt gentænkt, hvordan rengøringsmidler skal være.

 

Danske Nuuii er et godt eksempel. Der er 95% vand i de fleste traditionelle, flydende rengøringsmidler. Det betyder, at verdens veje er fyldt med lastbiler, som fragter produkter, der næsten udelukkende består af vand.

 

Rengøringsmidlerne fra danske Nuuii er koncentrerede. Det betyder, at pakken kun indeholder rengøringspulver, som du selv skal opløse i vand og hælde i en sprayflaske –  så er du klar til at tage kampen op mod genstridigt snavs. Faktisk svarer én enkelt lastbil med koncentrerede rengøringsprodukter fra Nuuii til hele 121 lastbiler fyldt med flydende rengøringsmidler. Det giver stof til eftertanke.

 

Bionedbrydelige ingredienser skader ikke miljøet

Fyld hylderne med bæredygtige, økologiske og miljøvenlige rengøringsmidler. Hos os finder du produkter fra mærker som Sonett, Nuuii og Byoms, såsom:

 

  • Opvaskemiddel
  • Skuremiddel
  • Universalrengøring
  • WC rens.

 

Husk også at bruge skuresvampe og klude, der er fri for mikroplast. Der frigives nemlig mikroplast, hver eneste gang du vasker materialerne. Vi fører også engangshandsker lavet af naturgummi fra FSC certificerede plantager.

 

Brug for inspiration til at gøre rengøringen lidt grønnere? Gå på opdagelse i vores rengøringsguide, og bliv klogere på, hvordan du kan udfase kemi fra din rengøring.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top