Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Genanvendelige madkasser og drikkedunke

På denne side finder du Økofamiliens sortiment inden for genanvendelige og miljøvenlige drikkedunke og madkasser, der er helt fri for skadelig kemi. Måske har du også købt utallige plastikvandflasker gennem dit  liv, som efter brug ryger ud? Det giver god mening at købe en flaske, der kan bruges igen og igen og som aldrig bliver en del af den kedelige statistik med plastik i verdenshavene og miljøforurening. Her hos Økofamilien kan du finde bæredygtige madkasser og drikkedunke både med og uden termofunktion og til ethvert formål.

Viser 1–72 af 607 resultater

Gør dig selv og miljøet en tjeneste

Ved at droppe plastikflasken og plastikboksen  én gang for alle gør du både dig selv og miljøet en stor tjeneste. Madkasserne i vores sortiment er lavet af rustfrit stål og drikkedunkene af rustfrit stål eller glas, og heri findes der ingen skadelige eller hormonforstyrrende stoffer, som der gør i plast. Med en madkasse og drikkedunk fra Økofamilien kan du med god samvittighed give både dine børn og dig selv lækre madpakker med hver eneste dag. De har en utrolig lang levetid og skal blot rengøres efter brug. Termo madboksene holder lækre retter og supper varme i timevis, mens termoflasker og termokopper sørger for at du kan nyde din kaffe brandvarm eller din smoothie iskold selv efter en lang cykeltur på arbejde eller et par timer i skoletasken

Klik og læs mere om produkterne

Klik dig ind på de forskellige undersider og læs mere om de enkelte produkter. Bestil dine produkter allerede i dag og oplev vores lynhurtige dag-til-dag levering. Du er desuden velkommen til at kontakte os på telefon 71 74 81 31 eller mail hej@okofamilien.dk, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
24Bottles
AYA&IDA
Haps Nordic
Klean Kanteen
Pulito
Retap
The Organic Company
Yummii Yummii
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen