Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Bambussugerør for en plastikfri hverdag

Der er efterhånden kommet mange alternativer til at dække vores forbrug af engangsplast, og det fejrer vi også her hos os. Bambus er et enormt bæredygtigt materiale, der både er genanvendeligt og omkostningseffektivt, og du kan derfor også finde bambussugerør i vores shop. Blandt de næsten 1000 forskellige arter af bambus, spiser pandaen kun 25 af dem, så frygt ej: Du påvirker ikke pandaens adgang til føde ved at vælge bambussugerør til dit hjem.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Et bionedbrydeligt og antibakterielt sugerør

Udover at være et bionedbrydeligt og antibakterielt alternativ til plastiksugerøret, får du med et bambussugerør et alternativ, der er utroligt holdbar. Bambussugerør kan holde i 6 måneder og op mod et helt år, og så er de samtidigt utroligt smukke og rejsevenlige. Du kan derfor nemt pakke sugerørene med til børnenes madpakker eller til en tur i skoven. Efter brug er de nemme at rengøre enten med hånden eller ved hjælp af en sugerørsbørste, som du også kan finde hos os.

 

Sugerør af hvedestrå til dig, der ønsker bionedbrydelige engangssugerør

Det er ikke alle, der er klar til rengøringsopgaven, når det kommer til genanvendelige sugerør. Det kan også være, at du skal bruge sugerør til en speciel lejlighed og ikke som fast inventar i hverdagen, og i de tilfælde anbefaler vi vores sugerør af hvedestrå. Når du vælger et hvedestråssugerør, får du:

  • Et naturligt engangsprodukt
  • Et produkt, der ikke bliver blødt efter brug som fx papirsugerør
  • Et produkt, der tåler at være i varme drikke

 

Økofamilien tilbyder et bredt udvalg til forskellige behov

Vi har valgt at have et bredt udvalg af alternativer til engangsplast, fordi det er et sted, hvor alle kan hjælpe med at gøre en forskel. Hvis ikke bambus- og hvedestråssugerør er noget for dig, kan du også finde sugerør af rustfrit stål lige her i vores shop.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top