Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Hvad er en shampoo bar?

En shampoo bar er shampoo i fast form. Den er lavet efter samme princip som vores unikke sæbestykker. Altså fyldt med en masse sunde olier og fedtstoffer, der er blandet op med lud. Lud er en stærk basisk væske der, når det blandes med fedtstofferne, påbegynder en forsæbningsproces. Når forsæbningsprocessen er færdig er der ikke mere lud tilbage i produkterne – kun sæbe.

Shampoo barerne indeholder en langt større andel af kokosolie, end de almindelige sæbebarer. Det gør, at shampoo’en skummer godt op og renser i dybden.

Én af de absolut største fordele ved en shampoo bar er, at de sunde olier og fedtstoffer plejer dit hår og hovedbund og tilfører det fugt i dybden. Shampoo baren renser dit hår uden af rense det for hårdt af. Det har hverken hår eller hovedbund nemlig ikke ret godt af.

Og så slipper du i øvrigt for en hel masse fyldstoffer og silikone, som der i dag bliver tilsat langt de fleste flydende shampoo’er på markedet.

Vi har skrevet en grundig guide om shampoo-barer – læs den her

Viser alle 15 resultater

Økofamiliens erfaringer med shampoo bar

Shampoo barer har været en del af vores hverdag igennem flere år. Og de er blevet en helt fast del af vores vaskerutine.

For det fungerer godt for os. Faktisk er det mange år siden, at min hovedbund har haft det så godt, som den har det nu.

Og så er en shampoo bar enormt drøj i brug og holder rigtig længe.

Vi sætter en stor ære i at finde produkter der er helt unikke, lavet udelukkende af økologiske ingredienser og med respekt og kærlighed til håndværket.

Du finder her et skønt udvalg af økologiske og håndlavede shampoo barer fra et bredt udvalg af dygtige leverandører.

Shampoo bar med eller uden duft?

Enkelte shampoo barer er tilsat æteriske olier. De er til dig der prioriterer en shampoo der dufter.

Men vi har også et stort udvalg af duftfrie shampoo barer, hvis ikke du ønsker at udsætte dig selv for duftstoffer i hverdagen.

Æteriske olier er nemlig lige så allergifremkaldende som parfume – selvom de er helt naturlige.

Vi har markeret alle duftfrie shampoo barer som “duftfri”. Og alle andre indeholder æteriske olier. Se under produktbeskrivelsen, hvilke æteriske olier det er.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top