Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Gør dig selv og miljøet en tjeneste

Engangsbind benyttes af mange kvinder over hele kloden, hvilket betyder, at der hver eneste dag smides millionvis af engangsbind ud. De populære engangsbind består af op mod 90 % plast og gør derfor hverken noget godt for dig eller miljøet, men bidrager i stedet til den kedelige plastik statistik. Ved at skifte til stofbind slipper du for plastaffald og gør miljøet en stor tjeneste. Stofbindene fås i forskellige længder og størrelser, så de passer til ethvert behov. Selv om natten kan du sove trygt uden frygt for lækager eller gennemblødning med de ekstra lange natbind.

Viser alle 32 resultater

Stofbind – et økologisk og bæredygtigt alternativ

Hos Økofamilien går vi lige højt op i økologi og bæredygtighed. Vores økologiske stofbind er en naturlig hverdagsluksus, som virkelig gør en forskel for både dig og miljøet. Stofbindet er lavet i økologisk bomuld, som lader huden ånde og gør dem utroligt behagelige at have på sammenlignet med et engangsbind i plast. Desuden vil du opleve, at stofbindet har en lige så god sugeevne som engangsbindene, og med de smarte ’Wet Bags’, kan du nemt og uproblematisk opbevare de brugte stofbind, indtil du får mulighed for at vaske dem. Stofbindet er yderst bæredygtigt, idet det kan bruges igen og igen og nedbringer dit bidrag til plastaffald betydeligt.

Vil du vide mere?

Ved at klikke dig ind på de forskellige produkter kan du læse mere om anvendelse, vask og gode råd. Har du spørgsmål til vores produkter eller levering, er du velkommen til at kontakte os på 71 74 81 31 eller mail hej@okofamilien.dk.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top