Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
1-2 dages levering (Længere leveringstid i uge 29 grundet ferie)
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

En barberkost er til dem, der ikke vil gå på kompromis

Med de mange kvalitetsrige barberkoste, der efterhånden er kommet på markedet, er der ingen god undskyldning for ikke at få den tættest mulige barbering. I vores udvalg finder du både veganske barberkoste og barberkoste af grævlingehår, så du ikke behøver gå på kompromis med hverken allergi eller kvalitet.

Viser alle 3 resultater

Barberkost: eksfolierer huden og skaber en glat barbering

Vores udvalg består i alt fra forskellige typer af grævlingehår til Black-og Silver fibre kunsthår. En barberkost er en lille håndholdt børste, der bruges til at fordele barbercreme eller barbersæbe på dit ansigt, inden du barberer dig. De bedste af slagsen gør det både nemmere at opnå en hurtig og glat barbering samt at fjerne døde hudceller og eksfoliere huden – og det er netop noget, som dine fingre ikke selv kan klare.

 

Vi tilbyder barberkoste til forskellige hudtyper

De fleste barberkoste på markedet er lavet af enten grævlingehår, vildsvinehår, hestehår eller syntetisk hår. Hos os finder du både børster med dyrehår og syntetisk hår, hvor den sidstnævnte står som en vegansk mulighed, hvis du eksempelvis har allergi overfor dyrehår eller blot gerne vil undgå dem. De er begge milde mod huden og kan holde i mange år, og prisen er derfor også derefter. Det er dog værd at bemærke, at den veganske barberkost godt kan føles en smule ru efter et par gange, hvor grævlingehår er noget blødere.

 

Find dit bedste match og glem ikke efterpleje

Hvis du vil garanteres den bedst mulige oplevelse, så skal du vælge vores silvertip badger barberkost. Den anses for at være den bedste af slagsen, når man ser på kvaliteten, og oplevelsen minder mest af alt om en ansigtsmassage. Du kan også finde vores guide til den bedste barbersæbe og aftershave, der er forudsætninger for at få den bedst mulige barbering og oplevelse.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top