Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Økologiske intimplejeprodukter

Muligheden for at skifte fra engangsprodukter til et bæredygtigt alternativ, spreder sig efterhånden til langt de fleste afskygninger af vores dagligdag, og det hylder vi selvfølgelig her hos os.  Derfor har vi også et bredt produktsortiment i kategorien intimpleje, hvor du kan finde organiske, bæredygtige og økologiske produkter såsom kondomer, stofbind og miljøvenlige engangsbind- og tamponer.

Viser 1–72 af 90 resultater

Derfor er organisk intimpleje vigtig

Vagina er den mest absorberende del af din krop, og det er derfor enormt vigtigt for dit underlivs sundhed, at du vælger hygiejneprodukter med omhu. I produkter som tamponer og engangsbind, som mange kvinder gør brug af, finder vi ofte, at de som bomuldsprodukter er sprøjtet med pesticider og andre skadelige stoffer. Disse stoffer finder du ikke i vores økologiske alternativer.

 

Opdag intimpleje af stof

En af de helt store miljøsyndere inden for intimpleje er engangsbindet. De mest populære engangsbind består af op mod 90% plastik, hvilket hverken er godt for dig eller miljøet. Derfor kan du gøre dig selv og miljøet en tjeneste ved at vælge mellem et af vores stofbind eller stoftamponer, der både er miljøvenlige og genanvendelige. Du vil opleve, at stofprodukterne:

  • Suger bedre end dit engangsprodukt
  • Er mere åndbare
  • Ikke irriterer din hud

 

Find alt i økologisk intimpleje hos Økofamilien

Hvis du ikke er klar til at skifte til stofbindet endnu, finder du også miljøvenlige engangsbind- og tamponer samt menstruationskop i vores shop. Du kan nu også finde Wet Bags, som du kan bruge til opbevaring i hjemmet eller på farten.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top