Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi sender samme dag ved køb inden kl. 13
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Bæredygtig luksus, når det er bedst

Danskerne sover i gennemsnittet lidt under 8 timer i døgnet. Flere og flere vælger derfor, at købe økologisk sengetøj. Herved sikrer du lettere, at hele familien ikke udsættes for unødvendig kemi. Vælg økologisk sengetøj – naturlig luksus for hele familien.

Økologisk sengetøj – smukt og enkelt

Hos Økofamilien.dk sælger vi økologisk sengetøj til fornuftige priser. Smukke kvalitetsprodukter, som skaber stemning og atmosfære i soveværelset. Et miljøvenligt alternativ til alt det andet sengetøj, der findes på markedet. Ved at købe lækkert øko sengetøj, skaber I dermed et kemi-frit sengemiljø, som også skaber æstetisk glæde hos hele familien.

Viser alle 32 resultater

GOTS – certificeret økologisk sengetøj

Når du er på jagt efter øko sengetøj, er GOTS certificering et stempel du bør kende. GOTS står for Global Organic Textile Standard. En selvstændig, international certificering indenfor produktion af tekstiler, der både tager højde for økologi og socialt ansvar.

Et tekstilprodukt, der bærer GOTS-mærket “organisk”, skal indeholde mindst 95% certificerede organiske fibre, mens et produkt med etiketkvaliteten “fremstillet økologisk” kun skal indeholde mindst 70% certificerede organiske fibre. Derudover stilles der også strenge krav til arbejdsvilkår, samt til underleverandørernes rettigheder, når et produkt er GOTS-mærket.

Vi tilbringer næsten en tredjedel af livet i sengen i forbindelse med søvn, så hvis du gerne vil vælge bæredygtigt og tænke på miljøet, er øko sengetøj et oplagt område at tage udgangspunkt i. Derudover undgår du at udsætte huden for allergi-fremkaldende tilsætningsstoffer. Du får rene tekstilprodukter af højeste kvalitet.

Øko sengetøj af højeste kvalitet

Økofamilien stiller strenge krav til det økologiske sengetøj, vi sælger i vores økologiske webshop. Vi tester derudover også mærkerne og kvaliteten, ved selv at bruge økologisk sengetøj i det daglige. Kvaliteten skal holde i mange år, samtidig med at sengetøjet helst skal være produceret så rent, allergivenligt og økologisk som muligt. Når du køber økologisk sengetøj i Økofamiliens økologiske webshop, får du derfor både smagfulde designs, holdbar kvalitet og lækre teksturer, som gør sig smukt i et hvert soveværelse. Produkterne er 100% bæredygtige, 100% veganske og 100% økologiske. Miljøvenlig luksus til hele familien.

Økofamiliens erfaring med øko sengetøj

Hos Økofamilien er vi vilde med vores økologiske sengetøj. Her er der virkelig tale om bæredygtig luksus. Gennemtestet kvalitet som holder på formen og farverne uden unødvendig kemi. Der er noget ekstra luksuriøst ved, at sove i økologisk sengetøj. Hele familien kan trygt sove omgivet af naturlige, rene produkter. Helt enkelt og ærligt. En klar anbefaling herfra.

Vaskevejledning for økologisk sengetøj

Vores øko sengetøj skal helst vaskes ved 30 grader. Herved beskytter du både sengetøjets mønstre og farver, men også miljøet. Vask helst det økologiske sengetøj med vrangen ud af.

Vores lagner fra Cocoon tåler vask op til 60 grader, hvilket imidlertid ikke er en nødvendighed. De kan både tørretumbles og lufttørres alt efter ønske og behov.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top