Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

CaMaRose Lamatweed

 

Sæt dig godt til rette, og forkæl dine strikkepinde med lækkert garn fra danske CaMaRose. Garnet er en vidunderlig blanding af lamauld, peruviansk højlandsuld og naturlig viskose, der giver garnet en ekstraordinær isoleringsevne og et strejf af blødhed.

Dermed er lamatweed velegnet til strikkeprojekter, der skal bæres af børn og voksne, der ikke bryder sig om kradsende materialer. Lamatweed har desuden små nister, der giver en unik tweed-effekt, der både passer til sommer- og vintergarderoben.

Viser et enkelt resultat

CaMaRose lamatweed passer både til vinter- og sommergarderoben

Tæpper, overtøj og sweatre. Sådanne projekter kalder på garn, der har en ekstraordinær isoleringsevne.

 

CaMaRose lamatweed indeholder 40% lamauld, som er noget helt særligt. Fiberen er hul, hvilket gør lamauld til et varmere og mere isolerende materiale end almindelig uld. Blandes lamaulden med højlandsuld og naturlig viskose, får du garn i særklasse. Viskose er nemlig et silkelignende naturmateriale, der giver en tiltrængt blødhed til striktrøjen.

 

Skal du i gang med et strikkeprojekt til et barn? Sæt lamatweed på pindene, og vær sikker på, at trøjen ikke kradser. Garnet har desuden en smuk tweed-effekt, som giver et særligt drys af personlighed til både tæpper og trøjer.

 

Garn spundet med hensyn til både miljø, mennesker og dyr

Dette tweed garn fra CaMaRose egner sig både til vinter- og sommergarderoben. Derfor er det en type garn, der altid er rar at have ved hånden til et impulsivt projekt.

 

Tweed garnet er farvet og spundet i Peru. Her er både taget hensyn til miljø, mennesker og dyr, som alle er blevet behandlet så godt som muligt. Dyrene har eksempelvis ikke gennemgået det smertefulde (og unødvendige) indgreb Mulesing.

 

CaMaRose lamatweed:

 

  • Kvalitetsgarn til en overkommelig pris
  • 40% lamauld, 40% peruviansk højlandsuld, 20% naturlig viskose
  • Løbelængde pr. 50 gr.: 100 m.
  • Anbefalet pindestørrelse: 4,5-5 mm.
  • Strikkefasthed: 17-18 masker på 10 cm.

 

Vi sender dit lamatweed garn i plastfri emballage

Hos Økofamilien er vi vilde med garnet fra danske CaMaRose, som gang på gang formår at skabe moderne kvalitetsgarn til en overkommelig pris. Siden 2010 har de stået bag noget af det bedste økologiske garn på markedet. Garnet fra CaMaRose fortjener en plads hos os, fordi vi ved, at de vægter miljø, etik og dyrevelfærd højt.

 

Hvilken farve tweed garn er du på udkig efter? Lamatweed findes i flere smukke farver, som vil pryde ethvert tæppe eller halstørklæde. Hvis du leder efter inspiration til, hvad du skal sætte på pindene, er du altid velkommen i vores strikkeunivers.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top