Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Undgå engangsbestik og vælg en praktisk og bæredygtig løsning
Bestik To-Go | En praktisk og bæredygtig løsning
Uanset om du er vant til at bruge mange timer på outdoor-sport, om du er mor til små børn, eller om du blot ønsker en bæredygtig og smart erstatning for engangsbestik af plastik, kan du med fordel vælge en spork. Som navnet antyder, er en spork kombinationen mellem en ske (spoon) og en gaffel (fork). Den er yderst anvendelig, både når man skal nyde en madpakke på legepladsen eller i kombination med en dolk afsted i naturen.

Hos Økofamilien har vi et udvalgt sortiment af to-go bestik i bæredygtige og langtidsholdbare materialer, som giver dig mulighed for at erstatte det miljøbelastende engangsbestik af plastik. Ud over det traditionelle to-go bestik, indeholder vores sortiment varianter af spork’en.

Viser alle 7 resultater

Vælg en spork, når du skal på tur

Den dobbelte funktion, som man får i en spork er oplagt til spejderen, hikeren, campisten samt til familien. I vores udvalg af sporks, finder du modeller i følgende materialer:

Ud over vores traditionelle bestiksæt velegnet til on-the-go brug og spork’en, tilbyder vi også en spife i oliventræ. En spife er kombinationen af en ske (spoon) og en kniv (knife), som fungerer særdeles godt sammen med en gaffel.

Den bæredygtige to-go løsning

Vi har valgt produkter til sortimentet, som er produceret i bæredygtige materialer. Bambus, for eksempel, er kendt for at vokse særligt hurtigt uden at kræve særlig meget vand. Det er en træsort, der opsuger rigtig meget CO2 i løbet af sin levetid, og så kan den endvidere høstes flere gange om året.

Vil du høre mere om vores udvalg inden for to-go bestik i bæredygtige materialer, er du velkommen til at ringe på telefon 71 74 81 31. Du er naturligvis også velkommen til at sende en e-mail til hej@okofamilien.dk. Vi glæder os til at fortælle dig mere om vores miljøvenlige produkter.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top