Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Plastfri emballage
Plastfri emballage

Undgå engangsbestik og vælg en praktisk og bæredygtig løsning
Bestik To-Go | En praktisk og bæredygtig løsning

Uanset om du er vant til at bruge mange timer på outdoor-sport, om du er mor til små børn, eller om du blot ønsker en bæredygtig og smart erstatning for engangsbestik af plastik, kan du med fordel vælge en spork. Som navnet antyder, er en spork kombinationen mellem en ske (spoon) og en gaffel (fork). Den er yderst anvendelig, både når man skal nyde en madpakke på legepladsen eller i kombination med en dolk afsted i naturen.

Hos Økofamilien har vi et udvalgt sortiment af to-go bestik i bæredygtige og langtidsholdbare materialer, som giver dig mulighed for at erstatte det miljøbelastende engangsbestik af plastik. Ud over det traditionelle to-go bestik, indeholder vores sortiment varianter af spork’en.

Viser alle 7 resultater

Vælg en spork, når du skal på tur

Den dobbelte funktion, som man får i en spork er oplagt til spejderen, hikeren, campisten samt til familien. I vores udvalg af sporks, finder du modeller i følgende materialer:

Ud over vores traditionelle bestiksæt velegnet til on-the-go brug og spork’en, tilbyder vi også en spife i oliventræ. En spife er kombinationen af en ske (spoon) og en kniv (knife), som fungerer særdeles godt sammen med en gaffel.

Den bæredygtige to-go løsning

Vi har valgt produkter til sortimentet, som er produceret i bæredygtige materialer. Bambus, for eksempel, er kendt for at vokse særligt hurtigt uden at kræve særlig meget vand. Det er en træsort, der opsuger rigtig meget CO2 i løbet af sin levetid, og så kan den endvidere høstes flere gange om året.

Vil du høre mere om vores udvalg inden for to-go bestik i bæredygtige materialer, er du velkommen til at ringe på telefon 71 74 81 31. Du er naturligvis også velkommen til at sende en e-mail til hej@okofamilien.dk. Vi glæder os til at fortælle dig mere om vores miljøvenlige produkter.

Følg med og lad dig inspirere

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring og gør det flere forskellige steder.
Her på siden kan du blive klogere via vores guides – se med her.
Tine skriver næsten hver uge et lille nyhedsbrev, der giver dig nyheder, inspiration og gode tilbud – tilmeld dig her.

Og på både Instagram og Facebook bliver der dagligt delt gode råd, inspiration og historier fra hverdagen hos Økofamilien. Tag os eller brug hashtagget, hvis du vil dele dine egne tips og tricks med os.

Filtrer produkter

Farve
Størrelse
Mærker
AYA&IDA
Pandoo
Pargaard
Pulito
Show more Show less
Pris
Scroll til toppen