Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 599 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Drikkedunk til børn

Bøger, skiftetøj, madpakke, godt humør – og en drikkedunk. Så er dit barn klar til en god dag i skole eller børnehave. Drop de billige drikkedunke i plastik, og giv i stedet dit barn en farverig drikkedunk i stål, der kan holde til hverdagens strabadser. Vi har udvalgt en række drikkedunke til børn, som både ligger i top, når det gælder design, funktionalitet og bæredygtighed – bl.a. fra Klean Kanteen og 24bottles. Perfekt til børn i alle aldre.

Viser alle 29 resultater

Bæredygtige og smarte drikkedunke til børn

Uden mad og drikke duer helten ikke. Med en fin drikkedunk i tasken sørger du for, at dit barn får rigeligt at drikke i løbet af dagen. Så er det både klar til leg, læring og nye venskaber.

 

Er du træt af farverige plastdrikkedunke, som hurtigt går i stykker, og som derfor ender hurtigt på genbrugspladsen? Spar miljøet for unødig belastning, og giv dit barn et drikkedunk, der ikke bare holder et halvt års tid. Køb en drikkedunk i stål, som holder livet ud, og som kan gå i arv fra barn til barn.

 

Stål er et af de reneste materialer, der findes

En god drikkedunk til børn skal kunne klare hverdagens strabadser. Hver dag skal den kunne holde til at komme med i skole, på tur i skoven eller som følgesvend på bilturen. Det kan derfor betale sig at give lidt ekstra og tænke grønt, når det gælder drikkedunke til børn.

Drikkedunke i stål er det mest bæredygtige valg, der findes på markedet. Stål er et fantastisk materiale, da det:

 

  • holder en livstid.
  • ikke indeholder skadelig kemi.
  • ikke tager imod eller afgiver smag.

 

Det mindre barn vil få stor glæde af en drikkedunk på kun 250 ml. Låget er nemt at skrue af, så barnet på selvstændig vis kan få noget at drikke. For nogle børn er et sportslåg at foretrække. Husk dog altid et skruelåg, hvis drikkedunken skal være lækagefri.

 

Vask altid din farverige drikkedunk i hånden, så farven ikke nedslides.

 

Farverige drikkedunke i stål til små poder

Hos Økofamilien finder du drikkedunke til børn fra mærker som Klean Kanteen og 24bottles. Alle er de skabt i alverdens flotte farver og mønstre, som vil glæde børn i alle aldre. Drikkedunkene findes i flere størrelser, så du nemt kan finde én, der passer til dit barn.

 

Mangler du også en holdbar og bæredygtig madkasse? Se bl.a. det fine udvalg af madkasser i stål fra Klean Kanteen.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top