Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
Gratis fragt til DAO pakkeshop ved køb over 449 kr.
1-2 dages levering
1-2 dages levering
Vi støtter Plant et Træ
Vi støtter Plant et Træ

Vælg økologisk hudpleje for DIN skyld

Huden er et organ, der suger alt hvad den kommer i fysisk berøring med til sig, og derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvad du putter på den. Mange lider af allergi, hudproblemer og udslæt, men glemmer måske at tænke på, at deres hudplejeprodukter meget vel kan være årsagen til problemerne. Her på siden finder du et stort udvalg af hudplejeprodukter og hårplejeprodukter med et så stort indhold af økologiske ingredienser som muligt. Klik dig ind på de forskellige produkter for at læse mere om dem.

Viser 1–72 af 714 resultater

Økologiske og naturlige ingredienser

Ønsker du at undgå hudplejeprodukter der er fyldt med parfume, silikone og kedelig kemi, så er du landet det helt rigtige sted. Alle vores produkter er nemlig uden parabener, fyldstoffer, konserveringsmidler og silikone, men fyldt med naturlige ingredienser, som er gode for både dig og miljøet. Vi forhandler både produkter helt uden duft, der er velegnede til allergikere, men også produkter med æteriske olier til dig, som gerne vil bruge økologiske og naturlige produkter, men ikke ønsker at undvære duften.

Forkæl dig selv med produkter uden skadelig kemi

Allergifremkaldende stoffer og skadelig kemi i hudplejeprodukter bliver ikke siddende udenpå huden, men trænger ind i din krop. Så hvis du gerne vil leve et kemifrit liv, men samtidig pleje din hud med nærende, blødgørende og skønne hudplejeprodukter, så skift cremer, shampoo, læbepomader og lignende ud med Økofamiliens miljøvenlige og økologiske alternativer.

Indkøbskurv

Filtrer produkter

Scroll to Top